umblat.ro Pentru Colectiv.


Comedianți, actori și cântareți împart aceleași scene, într-un efort comun ce are ca scop strângerea banilor necesari pentru recuperarea victimelor din incendiul izbucnit la clubul Colectiv.
“(…) poate râsul nostru vindecă”. Scrie Mihai Bobonete pe Facebook, anunțând unul dintre cele mai mari showuri caritabile pentru victimele incendiului din Colectiv. Spectacolul în cadrul căruia poți să îl vezi pe Mihai Bobonete, alături de alți 13 comedianți, are loc pe 12 Noiembrie, în capitală, și va fi transmis LIVE de cinematografe din alte 5 orașe.


 
Cinematurile care au acceptat să facă parte din proiect sunt: Cinema Victoria – Cluj , Cinema Trivale – Pitești, Cityplex – Brașov , Cityplex – Constanța, Cinema Cortina – Oradea.
Mihai urcă pe scenă la evenimentul caritabil de joia aceasta împreună cu Adrian Văncică, Mihai Rait, Costi Diță, Cătălin Bordea, Micutzu’, Dan Badea, Sergiu și Andrei, Sorin Pârcălab, Cosmin Natanticu, Teo, Vio și Costel.
Altfel spus, pe 12 Noiembrie se întâmplă ce nu s-a mai întâmplat nicicând până acum. La Cinema Grand Digiplex Băneasa Mall (București) vor fi “toți comedianții din toate cluburile de comedie, pe o singură scenă” (în cuvintele lui Mihai Bobonete)
Spectacolul începe la ora 20.00 și este transmis la aceeași oră și în celelalte cinematografe din țară. Ca să participi plătești 50 de lei (poți face însă și o donație mai mare). Toate încasările vor merge către Crucea Roșie.
Nici trupele de muzică rock și alternativă nu stau deoparte, ci participă la strângerea fondurilor pentru victimele din Colectiv, tot printr-un eveniment caritabil. Sub numele Împreună rezistăm, 14 trupe vor cânta la Arenele Romane și alte formații vor susține concerte cu scop caritabil în cele mai mari orașe din țară. Se întâmplă sâmbătă, 14 Noiembrie, de la ora 15.00. Printre cei care au confirmat prezența la concertul caritabil din capitală sunt Paraziții, Șuie Paparude, ROA, COMA și EMIL.
 


Evenimentul din București este organizat de comunitatea Împreună rezistăm, autodeclarată apolitică pe pagina sa oficială de Facebook. Organizatorii au anunțat că sunt puse în vânzare 1500 de bilete cu prețuri între 50 și 150 de lei. Nu știu cum se vor împărți însă biletele între cei peste 4000 de oameni care au postat deja pe Facebook că vor participa la eveniment…numai în pielea organizatorilor să nu fi zilele astea!
Dacă la concertul de la Arenele Romane e posibil să nu mai găsești loc, la premiera noului film semnat de Dan Chișu vei putea intra cu siguranță. Producția intitulată București Nonstop se lansează tot weekendul acesta și este o dramă care descrie viața într-un cartier din București. Mai exact, întreaga acțiune a filmului este concentrată în jurul activității unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povești diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim(Gheorghe Ifrim), cunoscut ca “băiatul de la non-stop”.



În producția semnată de Chișu îi vei putea vedea pe Olimpia Melinte, Alexandru Papadopol, Adrian Țițieni, Lia Bugnar, Dan Bordeianu și Lili Sandu.

Acestea sunt trei dintre evenimentele cu scop caritabil (cele mai mari), oganizate în următoare perioadă. Acțiuni similare au loc însă în toate orașele din țară, planificate independent de ce se întâmplă în capitală, la inițiativa soliștilor sau a managerilor diverselor cluburi. Dacă nu vrei să pierzi informații prețioase despre ce și unde se întâmplă pentru strângerea fondurilor necesare recuperării victimelor de la Colectiv, urmărește-ne pe Umblat.ro și pe pagina noastră oficială de Facebook.
 
Lasă vorba să umble despre ce se întâmplă pentru #victimeleColectiv. Dă mai departe articolul!

Citeste mai mult pe: blog.umblat.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#DobrogeaDigitală - „Umbre pe pânza vremii“, de Pericle Martinescu Cu Arghezi, la Mărţişor - „Pămîntul Dobrogei seamănă cu al Palestinei. Cred că Isus Hristos trebuie să fi umblat pe aici…”

28 Dec 2019 3669

Bebeluş, cu boală rară, îmbolnăvit în spitale. Mama copilului lucrează la Ambulanță. Despre ce boală este vorba

09 Dec 2016 9732

umblat.ro Spellground se mută la mare

26 Jun 2016 10767

umblat.ro Evadare 2.0, cu extratereștri și puzzleuri inedite

13 Jun 2016 9886

umblat.ro Culinary Cinema, un motiv în plus să fii la TIFF!

25 May 2016 9526

umblat.ro The Dandy Run – cea mai stylish cursă cu bicla

21 May 2016 3735

umblat.ro Tudo – Cenușăreasa filmului românesc

17 May 2016 3633

umblat.ro Comic Con 2016, evenimentul primăverii!

15 May 2016 3833

umblat.ro TIFF.15 – noutățile unui festival consacrat

17 Apr 2016 3919

umblat.ro EUROPAfest – fine music, finest festival

15 Apr 2016 3677

umblat.ro NexT- 10 Ani de scurt metraje

08 Apr 2016 3453

umblat.ro Final Frontier, singurul Târg de carte SF & Fantasy

02 Apr 2016 3217

umblat.ro Nu mai pot cu supereroii! „Batman v Superman”

29 Mar 2016 3793

umblat.ro Nuit Sociale-evenimentele unde vrei să fii văzut

26 Mar 2016 8349

umblat.ro Vești bune despre Spellground (galerie foto)

24 Mar 2016 3130