The Design Society recomandă Interior Store (galerie foto)

The Design Society , una dintre cele mai importante asociatii de design din Europa, gazduieste in prezent cele mai renumite companii ce activeaza in domeniul designului interior si de produs, arhitectura si arhitectura navala, design interior pentru iahturi  si avioane private. Infiintata in anul 2005 de catre prestigioasa revista englezeasca Design-et-al, asociatia se bucura in prezent de recunoastere internationala, promovand designul de exceptie.

Interior Store – una dintre primele companii romanesti ce au dezvoltat conceptul de locuinta la cheie – oferind clientilor sai o gama completa de servicii si produse destinate realizarii de proiecte unice, personalizate – se bucura de recunoasterea The Design Society.

Portofoliul impresionant de proiecte rezidentiale si comerciale realizate la cheie; dar si de proiecte arhitecturale si de design interior si exterior au facut compania Interior Store sa se bucure de recunoasterea internationala a muncii, experientei, devotamentului, creativitatii si originalitatii designerilor nostrii.

Interior Store, inca de la aparitia pe piata romaneasca s-a impus ca o firma dinamica, in plina dezvoltare o marca pentru cei pasionati de arta, design, moda si stil.
In cei opt ani de activitate, Interior Store a reusit sa aduca pe piata romaneasca peste 480 de branduri internationale de lux, si sa se mandreasca cu un portofoliu impresionant ce reuneste peste 200 de proiecte finalizate.

Misiunea noastra a fost de la inceput ,si a ramas, aceea de a oferi  clientilor nostrii cele mai noi produse pentru interior si exterior, precum si servicii specializate de design interior. Pentru aceasta suntem intr-o continua cercetare a trendurilor designului interior, iar gama de produse si servicii oferita clientilor nostri este intr-o continua schimbare. 

Sustinuti in activitatea noastra de una dintre cele mai importante asociatii de design,  The Design Society, vom continua sa ne asiguram ca fiecare dintre clientii nostrii se vor bucura de locuinta perfecta!


INTERIOR STORE
Bucuresti: Str. Tuzla 9-27, bl.E, Ap.E61 (zona Lacul Tei – Ansamblul Rezidential Emerald)

Constanta: Bd. Mamaia 68, BI4, ap.70 (zona Cofetaria Trandafirul)
office@interiorstore.ro
www.interiorstore.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UNTOLD Universe caută designeri talentați pentru Fashion Village UNTOLD și Neversea

28 Mar 2024 364

​Firme Constanța O nouă societate deschisă în localitatea Valu lui Traian. Iată cu ce se ocupă

18 Mar 2024 1164

Firme Constanța SNC Ship Design SRL, administrată încă patru ani de Radu Cătălin Rusen

18 Mar 2024 471

Cumpărări directe O firmă, controlată de Constantin Emilian Calotă, consilier local la Sectorul 2 București, a semnat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

16 Mar 2024 617

Fosta creşă nr. 6 de pe Aleea Topolog din Constanța va fi demolată. Primăria vrea să transforme spațiul în parcare. Integra Proiect Design SRL a primit contractul (DOCUMENT)

12 Mar 2024 1079

Loteria Română lansează lozul răzuibil „Milioane de cadouri“. Iată ce sume puteți câștiga

12 Mar 2024 563

Un bărbat cu domiciliul în Turcia și-a deschis afacere la Constanța

07 Mar 2024 678

Iată ce accesorii cool trebuie să ai într-un apartament modern

04 Mar 2024 449

Afaceri Constanța Firmă nouă din domeniul construcțiilor, înființată la Mangalia

03 Mar 2024 645

Cumpărări directe Constanța Se amenajează trei sensuri giratorii la Castelu și Nisipari (DOCUMENT)

03 Mar 2024 633

Primăria Independența, județul Constanța, contract cu o firmă din județul Gorj. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

28 Feb 2024 964

Primăria Ostrov, județul Constanța, a cheltuit peste 100.000 de lei pentru elaborarea documentațiilor pentru proiectarea sistemului de alimentare cu apă (DOCUMENTE)

26 Feb 2024 664

Imobiliare Constanța Zona Peninsulară. Casa de pe strada Aristide Karatzali nr. 8 prinde contur. Cine sunt investitorii? (GALERIE FOTO)

20 Feb 2024 3488

Cumpărări directe Primary Design SRL va elabora documentația tehnică pentru renovarea Liceului Teoretic Murfatlar (DOCUMENT)

20 Feb 2024 479

Investiții imobiliare Consiliul Județean Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru investitorii de la Design Luaconstruct SRL

15 Feb 2024 721