"Avem temele făcute" Legendary Steak Pub, locul ideal din Piaţa Ovidiu cu oferte la mâncare, băutură şi petreceri (galerie foto)



Legendary Steak Pub, deschis nu de multă vreme, a devenit un brand în Constanţa şi toţi vorbesc de acest local. Situat în Piaţa Ovidiu numărul 14, lângă Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, restaurantul te face curios să intri, să vezi, să miroşi, să guşti.
 
De cum intri, descoperi mesaje amuzante, muzică de calitate, canapele confortabile, multe oferte... locul arată într-un mare fel!
 
Am stat de vorbă cu reprezentantul Legendary Steak Pub, Mihai Opriş, care ne-a primit deschis şi prietenos. Aşa face cu toţi clienţii. Cunoaşte 90% dintre oamenii care trec pragul localului, iar atunci când vine cineva nou, îl face curios să descopere acest pub. Mihai Opriş nu se supără dacă primeşte un feedback negativ. Din contră. El consideră că acesta este un plus, pentru că imediat remediază problema.
 
Controalele nu au ocolit nici acest local, însă totul s-a încheiat cu bine, întrucât avea toate avizele!
 
"Consider că m-am încadrat şi că avem temele făcute. Cei care fac controale îşi fac treaba şi te purică. Însă nu au avut obiecţii. Au găsit totul în regulă. Nu că sunt perfecţionist! Dar mi-am făcut treaba şi atât", a explicat Mihai Opriş.

Petreceri inedite de sărbători

Şi pentru că 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, se apropie cu paşi repezi, iar Constanţa se va umple de tricoloruri, lumea se va îmbulzi la tradiţionala parada militară, iar apoi toţi vor căuta un loc unde să se încălzească la un vin fiert şi să mănânce un fel de mâncare românesc, tradiţional, Legendary Steak Pub este pregătit.
 
"O să facem o petrecere naţională între 30 noiembrie şi 2 decembrie, după toate regulile tradiţionale, adică ieşim din meniul nostru de bază şi ne ducem pe produse tradiţionale", ne-a dezvăluit Mihai Opriş.
 
De asemenea, nu vor fi evitate nici celelalte sărbători. Astfel, vor fi organizate petreceri de Crăciun şi de Revelion, aşa că, dacă doriţi să participaţi, trebuie să vă faceţi rezervare înainte.
 

"Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru mâncare"
 
La Legendary Steak Pub ai parte de oferte în fiecare zi a săptămânii. Luni şi marţi, poţi savura coaste la metru, la preţul de 35 de lei, iar ca bonus vei primi o bere. Miercuri, poţi să bei câtă bere poţi pe ritmuri rock cu doar 10 lei. Joi şi vineri, cu 35 de lei, mănânci pastramă de oaie la tuci, cu mămăligă, iar ca bonus primeşti un pahar cu vin. Duminică, mănânci câte scoici poţi, pentru 35 de lei, iar ca bonus primeşti un pahar de vin. În plus, zilnic, ai ofertă la cafea şi apă, pentru care vei plăti doar 7 lei.

 
"Am reuşit să găsim un bucătar spectaculos. Senzaţia de când îţi pune farfuria în faţă pe masă o am în 90% dintre cazuri", mărturiseşte Mihai Opriş.
 
Meniul nu este unul obişnuit, în care sunt enumerate preparatele, ci este plin de umor. Astfel, la fiecare pagină vei găsi câte un mesaj: "Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru mâncare. Ne întâlnim la Legendary, ca să bem micul dejun împreună", "Se spune că foamea e cel mai bun bucătar, iar pasiunea e cel mai bun condiment", "Nu bea la volan, că te loveşti de ceva şi se varsă băutura", "Alcoolul omoară încet-încet. nu contează! Nu mă grăbesc!", "Îngheţata este minunată! Păcat că nu este ilegală", "Când am citit atâtea lucruri despre băutură, m-am lăsat. de citit", "Oamenii de rând trăiesc ca să mănânce şi să bea. Oamenii de valoare mănâncă şi beau ca să simtă că trăiesc" şi multe altele.
 
Preţurile nu sunt mari. Un mic dejun costă între 7 şi 15 lei, platourile pentru două persoane, între 44 şi 55 de lei, iar cele de patru persoane, între 82 şi 99 de lei. Mai există în meniu preparate din carne de pasăre (19 - 26 de lei), preparate din carne de porc (16 - 28 de lei), preparate din peşte (24 - 32 de lei), preparate mixte (24 - 38 de lei) şi preparate Legendary - burger, chicken wings, chicken crispy, chicken quesadilla (19 - 22 de lei). Pe o cafea dai 6 lei, un suc costă tot 6 lei, un desert are preţuri cuprinse între 12 şi 21 de lei, iar o bere costă 5 lei. Meniul zilei costă 16 lei, este servit doar între orele 11.30 şi 16.30 şi constă într-o ciorbă la alegere şi felul doi.
 
"Nu lucrez pe congelate, ceea ce este un avantaj pentru o locaţie de genul acesta. Avem un rulaj suficient şi facem piaţa în fiecare zi. Totul este fresh", spune Mihai Opriş. 
 
Locul arată foarte bine, are servicii de calitate şi notă maximă la toate capitolele. De încercat, neapărat, mai ales de 1 Decembrie şi de sărbători. Cu siguranţă nu veţi regreta şi vă veţi reîntoarce aici de fiecare dată când veţi avea ocazia.

Informaţii utile

Facebook: www.facebook.com/legendarypub.constanta
Telefon: 0733 144 544
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Legendary Steak Pub, localul cu coaste la metru, miercurea berii şi duminica scoicilor (galerie foto)

30 Sep 2015 9160