BAZ Bistro & Burgers, un local nou în Constanţa, cu mâncare bună (galerie foto)

Nu ştim exact cum s-a întâmplat, dar de vreo doi-trei ani, burgerul a devenit cel mai popular „răsfăţ culinar” al românului. A devenit o modă să ieşi în weekend la un burger, mai ales atunci când vrei să te premiezi pentru o săptămână grea care tocmai s-a terminat sau să sărbătoreşti ceva… orice.
 
Astfel, pe strada Vasile Alecsandri nr. 7 din Constanţa s-a deschis recent BAZ Bistro & Burgers. Este un local care arată foarte bine, totul e nou, fiind amenajată o sală şi la subsol. Pe pereţi sunt pictaţi mulţi tauri, iar mobilierul are culori ce denotă masculinitate. Este un restaurant care se concentrează pe preparate din carne de vită. Deci, este clar, aici veţi fi serviţi şi cu burgeri de vită.
 
Meniul nu este foarte variat, iar asta ne bucură. Poţi comanda aperitive (12 - 14 lei), supe (10 lei), salate (11 - 29 de lei), burgeri (24 - 36 de lei), preparate la cuptor (32 de lei) sau feluri de mâncare principale (20 - 30 de lei). Un desert costă între 13 şi 19 lei, pe un suc poţi da 6 lei, iar o cafea are preţul tot de 6 lei. Mi-am comandat piept de pui marinat la grătar cu cartofi pe plită (20 de lei). Mâncarea a venit cam greu, însă a fost foarte bună.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează doar afară.

Ce spune Registrul Comerţului

BAZ Bistro & Burgers funcţionează pe societatea Fabrica de Burgeri SRL, înfiinţată în acest an, cu sediul în municipiul Constanţa, ce are ca obiect de activitate „restaurante”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 8 decembrie 2016, asociaţi în firmă sunt Enache Eftime, care este şi administrator, şi Camelia Mihaela Ciciu.
 
Enache Eftime mai figurează în MW Distributie TP SRL şi Tudor Management Solutions SRL-D, iar Camelia Mihaela Ciciu mai apare în Meka Univers SRL (întrerupere temporară de activitate).

Informaţii utile: 

Facebook: https://www.facebook.com/pages/BAZ-Bistroburgers-Constanta/1708016582855563
Site: http://www.bazbistro.ro/
Telefon: 0786 808 809
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.