Câştigătorul Festivalului Peştelui Restaurantul Aqua by the Sea, oaza de linişte şi mâncare bună din Portul Turistic Tomis (galerie foto)

Restaurantul cu specific pescăresc Aqua by the Sea, câştigătorul trofeului Festivalul Peştelui şi al Fructelor de Mare, este situat în Portul Turistic Tomis, în aripa dreaptă. Este unul dintre restaurantele din Constanţa în care lucrurile sunt făcute aşa cum credem că ar trebui făcute. Nu ştiu dacă este vorba doar de logică, de instinct sau şi de una, şi de alta, însa nici nu contează prea mult. Amenajarea este de bistrou clasic, cu mese şi cu scaune de lemn, cu multe decoruri marinăreşti în jur şi cu două culori dominante: albastru marin şi alb.
 
Meniul este compus aproape în întregime din peşte şi fructe de mare, dar sunt incluse şi câteva preparate din pui, porc şi vită la grătar. Astfel, puteţi servi mic dejun (12 - 18 lei), supe (26 - 39 de lei), aperitive (14 - 55 de lei), salate (25 - 45 de lei), paste (24 - 45 de lei), preparate din pui (26 - 35 de lei), preparate din vită (35 - 89 de lei), preparate din porc (32 - 45 de lei), preparate din peşte (28 - 85 de lei) şi fructe de mare (35 - 890 de lei). Pe un desert dai între 14 şi 29 de lei, iar un suc şi o cafea costă 7 lei.
 
Mi-am comandat bruschette cu ton (18 lei) şi am aşteptat foarte mult după ele, însă au fost delicioase şi proaspete. Serviciul a fost bun, cu un chelner dezinvolt, rapid şi zâmbitor. Preţurile nu sunt deloc mici la Aqua by the Sea - oricum ai întoarce-o, nu cred că poţi avea o masă completă cu puţini bani. Restaurantul era destul de plin, cu clienţi de toate vârstele.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Aqua by the Sea funcţionează pe societatea Aqua Tomis Port SRL, înfiinţată în anul 2015, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 25 septembrie 2016, asociaţi în firmă sunt Anca Tibacu şi Dominic Maricel Ciobotaru, cel din urmă fiind şi administratorul societăţii.
 
Anca Tibacu mai figurează în Matia Imob SRL (radiată), Sweet Home Consulting SRL Bucureşti şi Switchgrape SRL Constanţa. Dominic Maricel Ciobotaru mai apare în Bulevard International SRL Constanţa, Cristal Import Export SRL Constanţa şi Switchgrape SRL Constanţa.

Informaţii utile:

Facebook: https://www.facebook.com/aquabythesea/
Telefon: 0733 322 682
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.