Cel mai nou restaurant din Constanţa La Hacienda del Sol ai parte de adevărate specialităţi, la preţuri pe măsură (galerie foto)

Hacienda del Sol este cel mai nou restaurant cu specific spaniol din Constanţa. Situat pe strada Negru Vodă nr. 9, intrarea în local este mai degrabă neatrăgătoare, făcându-se pe o străduţă lăturalnică.

Odată ce ajungi însă pe terasa restaurantului, simţi deja că ai păşit pe pământ catalan. Zona este spaţioasă, mesele şi scaunele sunt aşezate în semicerc, iar în mijloc este amplasată o fântână arteziană de care copiii se bucură din plin. Mobilierul rustic, divers colorat, lămpile deosebite şi florile din jurul terasei m-au făcut să mă simt ca şi cum m-aş fi aflat pe balconul unei case de ţară sau al unei ferme spaniole, aşa cum sugerează şi numele restaurantului. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult a fost faptul că pe toate mesele erau aşezate tacâmuri, ca şi cum ai fi aşteptat la masă. Desigur, tacâmurile au fost înlocuite cu altele, în momentul în care mi-au servit mâncarea.



La capitolele imagine şi preparate, restaurantul stă foarte bine. Însă şi preţurile sunt pe măsură. Din meniul foarte diversificat, poţi număra pe degete preparatele pe care le poţi alege în schimbul sumei de 20 de lei. Media generală a preţurilor se situează undeva pe la 45 - 50 de lei, valoarea produselor ajungând până la 75 - 120 de lei. Dintre acestea, pot menţiona paella cu fructe de mare, cu pui şi porc sau chiar vegetariană, mixed grill-ul de peşte şi fructe de mare cu legume şi maioneză, cocoşel de munte învelit în bacon şi ierburi aromate, coadă de taur cu vin roşu, ciuperci sălbatice, rozmarin şi cartofi parizieni sau paste cu creveţi, calamar şi aglio olio. Totodată, este disponibilă o gamă diversificată şi foarte interesantă de supe, dar şi băuturile cuprinse în meniu pot satisface toate gusturile. O apă, o cafea sau o băutură răcoritoare costă între 5 şi 8 lei, un fresh sau un cocktail, între 10 şi 15 lei, iar vinurile pornesc de la 65 de lei şi pot ajunge la 145 de lei.

Personalului nu am nimic să îi reproşez. Mi-a plăcut modalitatea inedită de a aduce nota de plată alături de o carte de vizită şi de un chestionar pe care îl poţi completa cu impresiile formate în urma experienţei avute la acest restaurant. Un minus acord însă în ceea ce priveşte grupurile sanitare, mult prea mici pentru capacitatea localului.



Potrivit Registrului Comerţului, restaurantul funcţionează pe societatea Ami Development SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Remus Opreanu nr. 12 A. Firma a fost înfiinţată la data de 7 iunie 2014 şi îi are ca asociaţi persoane fizice pe Annamaria Edith Rădulescu-Fischer şi pe Camelia Mihaela Vlad, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. În funcţia de administrator este împuternicită Camelia Mihaela Vlad, iar domeniul principal de activitate, conform codificării CAEN, este legată de „restaurante“. Numele Cameliei Mihaela Vlad mai apare implicat şi în societatea Aqua Terra Company SRL, care, la ultima înregistrare la Registrul Comerţului, în data de 22 martie 2013, figura ca fiind radiată.
Atunci când a fost înfiinţată, în anul 2011, firma a raportat o cifră de afaceri de 25.774 de lei, iar în 2012, cifra de afaceri era de 15.283 de lei. La finele anului 2013, societatea a raportat o cifră de afaceri 0, pierderi ale exerciţiului de 12.407 lei şi un singur salariat.

Informaţii utile


Adresa: strada Negru Vodă nr. 9, Constanţa, România
Facebook: https://www.facebook.com/HaciendaDelSol1
Telefon: 0740.222.260.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.