Concept nou în Constanţa - magazin şi restaurant Bottega d’Italy, un local aparte de unde cumperi vinul şi povestea lui (galerie foto)

O prezenţă apreciată în peisajul constănţean, Bottega d’Italy nu mai este doar un magazin de vinuri sofisticate. De curând, a devenit un concept inspirat de wine bar-urile din Italia, care au în spate o tradiţie de zeci de ani şi un adevărat cult pentru licoarea bahică. Magazinul de vinuri preferat al constănţenilor s-a transformat într-un restaurant de excepţie, unde se pot degusta şi preparate italiene de cea mai înaltă calitate, scăldate în parfumul vinurilor de soi nobil.

„Aducem la Constanţa o părticică din romantica Peninsulă“

Situată pe bulevardul Mamaia, pe malul lacului Tăbăcărie, Bottega D’Italy este o oază de stil şi rafinament, aflată sub semnul frumosului, care te atrage în fascinanta lume a vinului şi a artei culinare italiene. Într-un ambient autentic şi boem, destinaţia în sine reprezintă un concept unic, ce îmbină tradiţia vinurilor de calitate cu gustul renumitelor preparate italiene. „Încercăm să recreem atmosfera dintr-un local primitor din Italia. Aducem la Constanţa o părticică din romantica Peninsulă“, spun reprezentanţii Bottega d’Italy.
 
De multe ori, alegem un vin pentru că îl cunoaştem, ne place sau suntem familiarizaţi cu gustul lui, iar alteori, ne ghidam după etichetă pentru a-i descoperi istoria, calităţile şi savoarea. În atmosfera prietenoasă de la Bottega d’Italy, personalul amabil şi bine pregătit este gata oricând să va dezvăluie poveşti ale unor vinuri din crame nobile din Italia, dar şi din România. Pe lângă serviciile de excepţie, somelierii vă pot ajuta chiar să găsiţi cadoul potrivit pentru orice ocazie. Astfel, la Bottega d’Italy puteţi găsi şi alte produse exclusiviste: o ciocolată artizanală unică, cu un gust surprinzător de cacao intensă şi fâşii de chili sau fructe uscate, care se îmbină perfect cu un Cabernet Sauvignon, de pildă. În plus, la cerere, beneficiaţi de consiliere în ceea ce priveşte asezonarea preparatelor culinare cu vinul potrivit.

„Nu este suficient să iubeşti vinul, trebuie să îl descoperi“ 

Design-ul clasic cu accente moderne al localului construieşte atmosfera potrivită care te îndeamnă să te bucuri de o mâncare excelentă, alături de un vin bun, în compania prietenilor. Iar cei dragi vor aprecia cu siguranţă unicitatea acestui restaurant intim şi prietenos. Un alt punct de interes al „obiectivului“ Bottega d’Italy constă în faptul că puteţi alege din rafturi vinul care vă face cu ochiul şi îl puteţi savura pe loc, plătind preţul de la raft şi nu un preţ de restaurant. „Nu este suficient să iubeşti vinul, ci trebuie să îl descoperi, să îl guşti, să te atragă. Tocmai de aceea am creat un loc special amenajat unde se pot degusta diferite tipuri de vinuri albe, roşii sau rosé, seci, dulci sau parfumate, însoţite de preparate alese din bucătăria italiană“, spun somelierii de la Bottega d’Italy.

Preparate din bucătăria italiană pe care le poţi lua şi acasă

În acest loc cu personalitate, clienţii se pot bucura acum de preparatele speciale făcute cu pasiune şi grijă, din ingrediente de cea mai înaltă calitate, cu care grupul Horeca Expert şi-a obişnuit deja clienţii. Delicioasa Pizza al Metro este acum disponibilă pentru a fi servită în restaurantul Bottega d’Italy. La fel şi senzaţionalele paste obţinute din făină de grâu dur şi „alintate“ cu cele mai alese condimente ce promit savoarea autentică a reţetelor mediteraneene. Pâinea proaspătă „de casă“, precum şi alte preparate ce poartă marca D’Italy pot fi servite pe loc în wine bar-ul situat pe bulevardul Mamaia. Iar dacă delicioasa pizza şi vinurile alese degustate v-au convins pe loc, puteţi să le luaţi şi la pachet, pentru că, de curând, la Bottega d’Italy a fost introdus şi serviciul „take away“. Pizza este gata în aproximativ zece minute şi puteţi vedea în detaliu cum este preparată, căci bucătăria este open space.
 
„Meniul de vinuri, care creşte în mod constant, cuprinde câteva zeci de etichete situate între primele din lume, apreciate în egală măsură de specialişti, dar şi de cei pentru care această lume este acoperită de mister. Avem, de asemenea, o selecţie în continuă schimbare de vinuri la pahar, pentru că ne dorim să oferim clienţilor noştri şansa de a descoperi mereu noi gusturi care să îi surprindă. Mai mult, avem şi câteva vinuri care poartă eticheta D’Italy şi care, cu siguranţă, vor surprinde şi cele mai elevate gusturi“, mai spun somelierii de la Bottega d’Italy.

Date de contact 

Adresa: bulevardul Mamaia nr. 281C
Site: http://bottega.ditaly.ro/
E-mail: bottega@ditaly.ro
Facebook: https://www.facebook.com/BottegaDitaly
Telefon: 0725.400.074.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.