Contractul de comodat, emis de un apropiat al echipei Mazăre - Constantinescu La Terasa cu Flori, te bucuri de mâncare… până începe muzica (galerie foto)

Restaurantul Terasa cu Flori, situat în zona Cazinoului din Mamaia, este un loc bun pentru a savura micul dejun, prânzul sau cina. De la intrare, ne-a întâmpinat o domnișoară zâmbitoare și bine îmbrăcată, care ne-a condus către o masă și ne-a înmânat meniurile. Apoi, un domn a venit și ne-a luat comanda.
 
În meniu predomină mâncarea specifică bucătăriei româneşti - de la ceafă de porc (20 de lei), pulpe de pui la grătar (18 lei), frigărui din specialități (19 lei) sau mici cu muștar (3 lei), la sarmale cu mămăligă (19 lei), fasole cu ciolan afumat (28 de lei), pastramă de oaie cu mămăligă (30 de lei), mămăligă cu brânză și smântână (16 lei), pomana porcului (30 de lei) sau cotlet de berbecuț cu cartofi prăjiți și mujdei (50 de lei). Totodată, se regăsesc în meniu și fructe de mare (28 - 65 de lei), peşte (26 - 45 de lei), supe (7,5 - 12 lei), pizza (20 - 28 de lei) sau paste (20 - 28 de lei). Un suc sau o cafea costă 7 lei, o bere, 8 lei, iar pe un desert poți da între 10 și 16 lei.
 
Personalul este amabil, răbdător, iar comanda a fost adusă foarte repede. Am optat pentru tochitură dobrogeană (25 de lei). Delicioasă! Perfect condimentată pentru gustul meu, cu un miros excelent, dar puțin cam fierbinte. În ceea ce priveşte decorul, acesta este simplu, nimic ieşit din comun. La un moment dat, un bărbat a început să cânte la orgă, iar altul, la saxofon. Acolo s-a terminat „distracţia” pentru mine, pentru că acea muzică, de altfel, potrivită cu meniul şi cu decorul, dar nu tocmai pe gustul meu, avea volumul prea ridicat. Am încercat să termin cât mai repede de mâncat, ca să pot pleca.

Ce spune Registrul Comerțului

Terasa cu Flori funcționează pe societatea Terasa cu Flori SRL, înființată în anul 2014, cu sediul în stațiunea Mamaia, zona Cazino Nord, având ca activitate principală „restaurante”. Sediul social este stabilit printr-un contract de comodat emis în data de 28 ianuarie 2014 de Cofetarie Pizzarie Mimoza SRL. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 30 iulie 2015, asociatul unic și administratorul Terasa cu Flori SRL este Gemil Ender. Acesta nu mai figurează în nicio altă firmă.
 
Cât despre firma care a emis contractul de comodat pentru Terasa cu Flori SRL, Cofetarie Pizzarie Mimoza SRL, trebuie menționat că aceasta este deținută de Ozghen Husein, care mai deține și calitatea de administrator, cu Narcis Husein, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 0,14%. Firma este din Constanța și se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
 
Ozghen Husein este unul dintre apropiații echipei Mazăre - Constantinescu. Din contractul de vânzare-cumpărare încheiat sub numărul de autentificare 8207/28.11.2003, reies următoarele: „Achiziţionarea teraselor 19-20 și 21-22 (Terasa cu Flori), situate în Constanța, Zona A3, stațiunea Mamaia - Zona Cazino Nord, imobil compus din teren în suprafață de 2.155,6 mp, aflat sub terase și aferent acestora (platforme, trotuare, alei de acces, spațiu verde, jardiniere), și a două spații comerciale - independente cu profil de alimentație publică. Unitățile de alimentație publică sunt amplasate de o parte și de alta a scenei în aer liber din fața Cazinoului, precum și în fața Cazinoului, cu acces din promenadă“. Vorbim despre o tranzacție între Municipiul Constanța, prin Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța, reprezentată prin directorul Radu Babuș, în calitate de vânzător, și SC Cofetărie Pizzărie Mimoza SRL, firma familiei Husein. Imobilul făcea parte, așa cum se precizează în același contract de vânzare-cumpărare, din patrimoniul privat al municipiului Constanța, fiind preluat în administrare de RAEDPP Constanța. Și în acest caz, cumpărătorul a plătit un avans de 32.853,52 de euro, restul de 186.166,48 de euro fiind achitat în rate trimestriale egale, în valoare de 15.513,87 de euro.

Constantinescu, naşul de cununie al fiului lui Husein

Ozghen Husein este unul dintre apropiații echipei Mazăre - Constantinescu, cel care, din vara anului 2013, este legat nu numai de interese economice comune cu cele ale lui Constantinescu, ci şi printr-o legătură spirituală, Nicuşor Constantinescu fiind naşul de cununie al fiului lui Husein şi al fiicei lui Nurhan Ali. Aşa cum arată datele din Monitorul Oficial şi cele de la Registrul Comerţului, Ozghen Husein face parte din structura afacerilor echipei Mazăre - Constantinescu de cel puţin 15 ani. În anul 2000, îl regăsim pe Ozghen Husein ca asociat în SC Romanian Distribution Services SRL, alături de Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Sorin Strutinsky, Rene Ovidiu Rohan, Ştefan Popescu, Cristian Ruşescu şi Mihaela Otilia Pârvan, toţi aflându-se şi astăzi în configuraţia societăţii care, între timp, şi-a schimbat denumirea în SC Royal Distribution Services SRL. Ozghen Husein a fost partener de afaceri, în decursul timpului, cu vicepreşedintele CJC Cristian Darie şi cu fraţii acestuia, societăţile care i-au legat, la un moment dat, fiind SC General Turism SRL, SC Varianta SRL sau SC Asociaţii SRL. De asemenea, Husein a mai fost partener de business şi cu fostul deputat Antonella Marinescu, în prezent consulul general al României la Toronto, şi cu mama acesteia, Paraschiva Barbu, în SC Grandpact SRL, societate pe care Husein a şi administrat-o.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Ozghen Husein apare, în prezent, ca asociat în Agro Util Dunarea SRL (întrerupere temporară de activitate), Asociatii SRL, SC Elcor SRL, Eni-Nar International SRL, Hermosa Morena SRL (radiată), Magura Siloz SRL, NG Plus Exchange SRL, Plaza Events SRL, Romanian Marketing Services SRL (radiată), Royal Distribution Services SRL, Tomis Marketing & Services SRL (radiată).
 
Citește și
 
Apropiaţi ai echipei Mazăre - Constantinescu pun la cale o afacere imobiliară. Sigma Residence, ansamblu de locuinţe în zona Centrului Comercial Tom Constanţa

Informații utile
Facebook: www.facebook.com/pages/Terasa-Cu-Flori
Telefon: 0765 639 283
Wi-Fi: Da
Locuri parcare: Nu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele Republicii Moldova Nicolae Timfoti a adus un ultim omagiu la catafalcul Reginei Ana

10 Aug 2016 1797

Terasa Monte Carlo, autoservirea din Mamaia cu o vedere spectaculoasă la mare, dar cu mâncare proastă (galerie foto)

30 Jul 2016 9512

Restaurantul Doina, un local din Mamaia unde am aşteptat tacâmurile mai mult decât mâncarea (galerie foto)

23 Jun 2016 8834

Patronul, apropiat de Mazăre şi Constantinescu „Terasa cu flori“, amendată cu 60.000 de lei, redeschisă după câteva ore (galerie foto)

26 Jul 2014 9197