Dabo Doner, locul din Constanţa unde ai posibilitatea să mănânci un „doner premiat“ (galerie foto)

„EL ESTE! Cel mai bun ‪#‎doner‬ din oraş, de trei ori câştigător al titlului de cel mai bun doner în Germania. Dacă-l întâlniţi, vă sugerăm să-l savuraţi cu muuuuultă poftă“, se arată pe pagina de Facebook a restaurantului Dabo Doner. Aşa am hotărât să experimentez gustul Dabo, premiat trei ani la rând în Germania.
 
Dabo Doner este situat pe strada Mircea cel Bătrân numărul 105. Spaţiul e destul de mic şi nu este deloc ferit de forfota obositoare a maşinilor „nervoase“. Este un loc colorat, curat, cu bucătăria la vedere, ca la toate fast-foodurile.
 
În meniu găsiţi kebab la farfurie (18 - 21 de lei), crispy la farfurie (18 - 21 de lei), şniţel la farfurie (18 lei), salate (11 - 16 lei), pide (7 - 9 lei), doner (12 - 15 lei), sandviciuri (7 - 13 lei), durum (12 - 15 lei). Mai puteţi opta pentru meniuri (13 - 21 de lei), compuse din doner/şniţel/sandvici/crispy/durum, cartofi prăjiţi şi un suc.
 
Mi-am comandat un meniu doner de pui (18 lei), compus din doner kebab de pui, cartofi prăjiţi şi un suc. Mâncarea a fost gata imediat şi m-au strigat să vin să o iau. A fost ciudat, pentru că stăteam la masă şi am auzit deodată: „Gata meniul doner de pui!“ Aşteptam să vină să îl aducă, din moment ce era gata. A mai strigat o dată acelaşi lucru, şi atunci m-am dus după meniul meu. A fost bun, probabil cel mai bun doner din oraş.
 
Am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu m-au întrebat dacă plătesc sau nu cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi nu se fumează, iar dacă ai acest viciu, trebuie să ieşi afară pentru a trage din ţigară.

Ce spune Registrul Comerţului

Dabo Doner funcţionează pe societatea Regelcos Public SRL, înfiinţată în anul 2012, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 24 martie 2016, asociaţi în firmă sunt Alin Ciobanu şi Cosmin Ciobanu, cel din urmă deţinând şi calitatea de administrator al societăţii.
 
Alin Ciobanu nu mai figurează în nicio altă firmă, iar Cosmin Ciobanu mai apare în Regelcos SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Regelcos Public SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 5.474 de lei, o pierdere netă de 5.240 de lei şi niciun salariat. La sfârşitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 72.551 de lei, un profit de 37.215 lei şi doi salariaţi.

Informaţii utile 

Facebook: www.facebook.com/dabodonerconstanta/
Telefon: 0758 085 566
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment Dabo Doner. Maestrul Horia Vîrlan a gătit pentru constănţeni (galerie foto+video)

23 Oct 2017 17166