Baruri si Restaurante

Din câte zvonuri răutăcioase circulă despre Vraja Mării, doar cele despre igienă şi mâncare sunt adevărate

Am vrut să ne convingem singuri de veridicitatea zvonurilor despre mâncarea şi igiena proastă de la Vraja Mării... şi nu ne-a plăcut ce am găsit.
 
Despre restaurantul Vraja Mării sunt sigură că aţi auzit, dar pentru cine nu ştie, acesta este situat pe strada Faleza Mării nr.1.
Din exterior nu te atrage cu nimic şi nici interiorul nu este prea strălucit. Vara sunt deschise două terase: una exact pe faleză şi cealaltă cu intrarea prin spate. Cea de pe faleză merita toţi banii pe vremea când drumul spre Cazino nu era transformat în şantier.

Iarna eşti nevoit să mănânci înăuntru şi, pe bună dreptate, nu este o plăcere. Ai două variante: partea de jos sau la etaj. Indicată ar fi prima variantă, deşi arată a cantină, pentru că etajul are mai mult aspectul unui salon de nunţi.
Servirea a fost cam de nota 7, dar mâncarea de maxim 5. Ca să înţelegeţi despre ce vorbim, pollo parmegiano nu avea sos roşu, ci ketchup. Bucata de cordon bleu era uscată şi abia simţeai caşcavalul. Cartofii au fost buni, doar pentru că era din aceia congelaţi.

Unele dintre preţuri sunt mici, altele nu. Niciunul dintre ele, totuşi, nu reflectă calitatea proastă a preparatelor. Drept urmare, nu am îndrăznit să cerem şi desert.
În băi mirosea a clor parfumat ieftin şi curăţenia lipsea cu desăvârşire: pe jos era murdar şi capacele wc-urilor aveau urme de tălpi. Partea şi mai proastă este că oricine nu este clientul restaurantului poate intra în baie întrucât există o uşă spre exterior. Totul arăta identic cu grupul sanitar dintr-un supermarket.
Per total, acordăm nota 5 pentru acest local: am scăzut câte un punct pentru mâncare, pentru curăţenie, două puncte pentru aspectul interior al localului şi
unul pentru preţurile invers proporţionale cu aşteptările clienţilor.
 
Informaţii utile:
Site: http://vraja-marii.ro/
Rezervări: 0241.617501 sau office@vraja-marii.ro
 
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Vraja Mării funcţionează pe sociatatea S.C. VRAJA MARII SRL şi este administrată de CUSU DUMITRU. Tot CUSU DUMITRU administrează şi firma S.C. CUPA INTERNATIONAL SRL.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Popovici Viorel

27 Sep, 2016 21:26

Sambata, 24 septembrie 2016, am fost impreuna cu familia, pentru a sarbatori 15 ani de casnicie. Eu si sotia am comandat ciorba de burta iar copiii, ciorba a la grec. Felul doi, spaghete cu creveti, crap prajit cu mujdei si mamaliguta si saramura de crap. Asta, dupa ce ni s-a explicat ca nu au tot ce scrie in meniu(am fi vrut sa mancam un bors de peste, fructe de mare etc.). Ciorba de burta a fost cea mai rea din viata mea - rece, apoasa. felul doi, departe de asteptari. Nu as putea recomanda nimanui acest restaurant. I-am spus aceste lucruri ospataritei, foarte amabila de altfel, care si-a cerut scuze. Mai mult, ce sa spun... Vorba cuiva:"Nu Vraja Marii, mai degraba Vrajeala Marii".

Articole asemanatoare

Agrostar Constanţa se împrumută de la o bancă din Franţa pentru a cumpăra teren agricol. Detalii

28 Dec 2018 1077

Complex turistic în oraşul Eforie Nord. Date din proiect (document)

21 Dec 2018 588

Dezastru la restaurantul "Vraja Mării" din staţiunea Costineşti. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri. Ce spun comisarii CJPC (galerie foto + video)

24 Aug 2018 4878

UPDATE. S-a dat alarma la Eforie Nord. Ce se întâmplă în zona Vraja Mării

20 Aug 2018 7736

Descoperire macabră pe plaja din Eforie Nord. Trupul unui tânăr înecat, adus de valuri la mal

09 Aug 2018 5710

Iată cum se vede noaptea localul The View, ridicat pe locul restaurantului Vraja Mării. Cum vi se pare? (galerie foto+video)

28 Jan 2018 7108

Dumitru Cuşu, o nouă solicitare de la APM Constanţa. Este vizat localul The View, ridicat pe locul restaurantului Vraja Mării SRL

11 Jan 2018 7465

Apel pe facebook al unui constănţean supărat „Înapoiază-mi geanta, actele şi jucăria preferată a copilului meu“

26 Dec 2017 10677

Fostul restaurant ”Vraja Mării”, noul ”The View”, aproape de inaugurare. Iată cum arată! (galerie foto)

19 Dec 2017 10094

Constanţa de odinioară „Vraja Mării“, sub lupa Primăriei (galerie foto)

12 Dec 2017 8142

Vraja Mării, loc de tihnă, la țărmul Mării Negre, încă de pe vremea când bărbații purtau melon

05 Nov 2017 2463

Pe ultima sută de metri. Cum arată acum fostul restaurant Vraja Mării, de pe faleza Cazinoului. Care îi va fi noul nume (galerie foto + video)

22 Aug 2017 9454

Dumitru Cuşu a ipotecat Vraja Mării, plus câteva terenuri şi bunuri imobiliare. Iată motivul!

29 Jul 2017 9874

Terasa Vraja mării de pe plaja Modern s-a redeschis. Comisarii CJPC spun că deficienţele au fost remediate (galerie foto)

12 Jul 2017 5167

UPDATE Imagini care vă pot afecta emoţional! Comisarii CJPC Constanţa au găsit zeci de nereguli la două terase de pe plaja Modern (galerie foto+video)

06 Jul 2017 7716