Din câte zvonuri răutăcioase circulă despre Vraja Mării, doar cele despre igienă şi mâncare sunt adevărate

Am vrut să ne convingem singuri de veridicitatea zvonurilor despre mâncarea şi igiena proastă de la Vraja Mării... şi nu ne-a plăcut ce am găsit.
 
Despre restaurantul Vraja Mării sunt sigură că aţi auzit, dar pentru cine nu ştie, acesta este situat pe strada Faleza Mării nr.1.
Din exterior nu te atrage cu nimic şi nici interiorul nu este prea strălucit. Vara sunt deschise două terase: una exact pe faleză şi cealaltă cu intrarea prin spate. Cea de pe faleză merita toţi banii pe vremea când drumul spre Cazino nu era transformat în şantier.

Iarna eşti nevoit să mănânci înăuntru şi, pe bună dreptate, nu este o plăcere. Ai două variante: partea de jos sau la etaj. Indicată ar fi prima variantă, deşi arată a cantină, pentru că etajul are mai mult aspectul unui salon de nunţi.
Servirea a fost cam de nota 7, dar mâncarea de maxim 5. Ca să înţelegeţi despre ce vorbim, pollo parmegiano nu avea sos roşu, ci ketchup. Bucata de cordon bleu era uscată şi abia simţeai caşcavalul. Cartofii au fost buni, doar pentru că era din aceia congelaţi.

Unele dintre preţuri sunt mici, altele nu. Niciunul dintre ele, totuşi, nu reflectă calitatea proastă a preparatelor. Drept urmare, nu am îndrăznit să cerem şi desert.
În băi mirosea a clor parfumat ieftin şi curăţenia lipsea cu desăvârşire: pe jos era murdar şi capacele wc-urilor aveau urme de tălpi. Partea şi mai proastă este că oricine nu este clientul restaurantului poate intra în baie întrucât există o uşă spre exterior. Totul arăta identic cu grupul sanitar dintr-un supermarket.
Per total, acordăm nota 5 pentru acest local: am scăzut câte un punct pentru mâncare, pentru curăţenie, două puncte pentru aspectul interior al localului şi
unul pentru preţurile invers proporţionale cu aşteptările clienţilor.
 
Informaţii utile:
Site: http://vraja-marii.ro/
Rezervări: 0241.617501 sau office@vraja-marii.ro

 
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Vraja Mării funcţionează pe sociatatea S.C. VRAJA MARII SRL şi este administrată de CUSU DUMITRU. Tot CUSU DUMITRU administrează şi firma S.C. CUPA INTERNATIONAL SRL.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Popovici Viorel

27 Sep, 2016 21:26

Sambata, 24 septembrie 2016, am fost impreuna cu familia, pentru a sarbatori 15 ani de casnicie. Eu si sotia am comandat ciorba de burta iar copiii, ciorba a la grec. Felul doi, spaghete cu creveti, crap prajit cu mujdei si mamaliguta si saramura de crap. Asta, dupa ce ni s-a explicat ca nu au tot ce scrie in meniu(am fi vrut sa mancam un bors de peste, fructe de mare etc.). Ciorba de burta a fost cea mai rea din viata mea - rece, apoasa. felul doi, departe de asteptari. Nu as putea recomanda nimanui acest restaurant. I-am spus aceste lucruri ospataritei, foarte amabila de altfel, care si-a cerut scuze. Mai mult, ce sa spun... Vorba cuiva:"Nu Vraja Marii, mai degraba Vrajeala Marii".

Articole asemanatoare

Constanța THR Marea Neagră SA și-a schimba sediul social și vinde mai multe imobile!

05 Apr 2024 626

Imagini de dimineață, cu barca pescarilor prinsă în furtună (FOTO+VIDEO)

09 Oct 2023 3391

Firme Constanța Danimar Tur SRL își deschide punct de lucru în Eforie Nord

16 Aug 2023 805

Internet în zona Vraja Mării – Cazino – Port Tomis. Ce valoare are achiziția (DOCUMENT)

24 Jun 2023 1029

Primăria Eforie Zece terenuri scoase la vânzare. Unde sunt situate

16 Jun 2023 1526

Primăria Eforie vinde și închiriează mai multe terenuri, inclusiv în zona Belona Vraja Mării

21 Apr 2023 1992

Eforie Nord Sportivul Arun Asan a intrat în apa mării și în februarie. „După o alergare, merge și o baie“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Feb 2023 3347

Decizii importante luate de Agrostar Constanța SA, firmă controlată de familia Cușu

05 Jan 2022 2363

Vraja Mării SRL, printre fondatorii unei cooperative agricole la Săcele. Cine sunt administratorii

01 Jan 2022 3151

Apelul disperat al unei mame- Vă rog ajutați-mă! Fiul ei cu dizabilități, dispărut în Costinești. Unde a fost găsit de jandarmi

06 Aug 2021 2070

Litigiu pentru Vraja Mării, din Eforie Compania Eny & Edy SRL, la judecată cu Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră

01 Jul 2021 3006

Licitația privind închirierea imobilului Vraja Mării din Eforie, contestată. Se ajunge în instanță

05 Jun 2021 2788

Terasa The View, fosta Vraja Mării, din Constanța va fi modificată. Ce îmbunătățiri îi sunt aduse (galerie foto)

08 Feb 2021 6038

Un nou hotel, la Eforie Nord! Cine este investitorul

08 Dec 2020 3097

Dezbatere publică pentru investiţia societăţii Briza Mării Negre SRL în Eforie Nord

16 May 2019 3414