La Alexandros Greek Taverna dacă mergi, poţi să dai nas în nas cu oamenii politici constănţeni!

Dacă îţi plac muzica şi mâncarea grecească, Alexandros Greek Taverna trebuie să fie cu siguranţă un punct pe lista ta de interese!
 
Localul Alexandros Greek Taverna, este fostul restaurant Venezia şi este situat pe strada Remus Opreanu nr. 8, vis-a-vis de hotelul Palace RRT.
Din exterior nu pare atractiv, dar interiorul cu siguranţă îţi schimbă părerea. Tapetul ce recreează scene din Grecia Antică este o idee foarte originală şi conferă clienţilor un confort deosebit.
Am remarcat lipsa altor obiecte decorative în afara steagurilor greceşti şi a câtorva amfore de perete, dar un aspect plăcut îl creează feţele de masă în culorile Greciei.
Servirea a fost cu adevărat impecabilă, iar mâncarea a ajuns exact la timp.

Am băut una dintre cele mai reuşite limonade. Vă recomand Souvlaki cu bacon. Este cel mai bun din oraş şi costă doar 27 de lei. Nu mi-a plăcut, în schimb, prăjitura cu nuci, dar gogoşelele cu miere sunt geniale. Nici lipsa unora dintre cele mai cunoscute deserturi nu m-a încântat.
Ca şi băutură, dacă vreţi să fiţi cuprinşi de spiritul grecesc, vă recomand coniac încălzit.
Muzica ambientală grecească a fost un mix între melodiile moderne şi cele vechi.
În serile de joi până duminică sunt organizate petreceri greceşti unde cântă live o formaţie din Thesaloniki şi Drama numită Nikos & Fotis Band. Biletul de intrare costă 18 lei, iar în preţ sunt incluşi 50 ml de bătură alcoolică specifică – Tsipouro de Larissa.
Tot aici, am dat nas în nas cu un om politic din Constanţa şi am fost plăcut surprinsă că servirea nu a fost diferenţiată, aşa cum s-a mai întâmplat prin alte părţi.
Baia era curată, dar singurul impediment este că trebuie să treci pe lângă bucătărie pentru a ajunge acolo.
Am adunat ce mi-a plăcut şi ce nu şi am ajuns la nota 8 pentru lipsa decoraţiunilor şi a unora dintre deserturi.
 
Informaţii utile:

Facebook: https://www.facebook.com/alexandros.greektaverna.9 sau https://www.facebook.com/AlexandrosGreekTaverna
Rezervări: 0733269736 sau agreektaverna@yahoo.com
 
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Alexandros Greek Taverna funcţionează pe societatea S.C. PIZZA RIO SRL şi este administrată de ATANASOF DAN ALEXANDRU

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.