La restaurant Zodiac, mai mult durează până îţi aduce nota! (galerie foto)

Restaurant Zodiac intră în componenţa hotelului cu acelaşi nume, situat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu în zona Cireşica.
Încep prin a spune că mi-a displăcut în totalitate. Spaţiul arăta ca o recepţie cu 2 - 3 mese în plus, iar salonul de jos era rezervat pentru o conferinţă. Din cele maxim 10 mese existente, 5 aveau rezervare, iar cele rămase erau dispuse tare ciudat. Dacă ar fi fost ocupate toate, mai-mai că ai fi luat masa cu oameni total necunoscuţi. Lăsând la o parte aranjamentul, nici servirea nu a compensat. Mai mult, am stat mai bine de 20 de minute să ne vadă şi să ne aducă nota de plată. Să nu mai contorizăm nici timpul pe care l-am aşteptat să ne aducă preparatele sau atitudinea ospătarului faţă de noi şi nu numai. Mâncarea a venit separat, cu o distanţă de 10 minute între comenzi, ceea ce este inadmisibil. Am observat că unul dintre clienţi s-a plâns de un preparat, iar personalul nu a avut nicio atitudine prin care să încerce să remedieze greşeala. Chiar dacă preţurile nu sunt mari la mâncăruri şi cu aproximativ 40 de lei puteţi servi supă/ciorbă, felul întâi, o salată şi ceva de băut, tot nu v-aş recomanda acest local. Sper că, poate-poate, la vară, va fi mai bine.
 
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Zodiac funcţionează pe societatea SC Atlantida Grama SRL, ai cărei asociaţi sunt Corina Aurora Barbu, Nicuşor Barbu şi Rodica Dragomir. Această societate a avut în anul 2012 o cifră de afaceri de 1.587.867 de lei şi 18 salariaţi, iar în anul 2011 - 1.372.692 de lei şi 15 angajaţi. Nicuşor Barbu are calitatea de administrator al firmei şi mai este implicat în Dobrogea Coop - Societate Cooperativă (mandat administratori expirat, mandat cenzori expirat), Mistral Dreher SRL (radiată) şi RomCom Int SRL (radiată).
 
Informaţii utile
Adresa: bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 184B;
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Hotel-Restaurant-Zodiac/180536945291617
Contact: 0241.517.051;
Site: http://hotelzodiac.ro/
Wi-fi: da;
Parola: zodiac148.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai multe acțiuni ale firmei Zodiac 2000 SA vor fi vândute către societatea Perla Majestic SA

14 Mar 2020 1494

Accident grav pe bulevardul Lăpuşneanu! Tânără, transportată de urgenţă la spital (galerie foto+video)

04 Dec 2016 8584