La restaurantul Saint Tropez... cam bate vântul, iar la baieee...

Restaurantul Saint Tropez este popular pentru limonada excelentă, pastele minunate şi deserturile delicioase... dar nu se prea înghesuie nimeni.

Localul Saint Tropez este ultimul de pe aripa dreaptă a zonei cu ambarcaţiuni. Este puţin cam sărăcuţ în decoraţiuni, acestea aproape că lipsesc. Canapelele de pe terasă sunt foarte frumoase şi de mare efect. Interiorul restaurantului nu este populat decât cu 3-4 mese, iar dacă este frig... ghinionul tău!
Mâncărurile sunt puţine, ai două opţiuni: paste sau desert, ceea ce nu este tocmai perfect având în vedere ofertele celorlalte restaurante.
În mare, pastele sunt 22 de lei, iar deserturile între 7 şi 19 lei. Limonadele sunt 13 lei, mocktailurile 15, iar cocktailurile tot atât.
Cea mai scumpă băutură este, ca peste tot, şampania: 400 de lei pentru o sticlă.
Servirea a fost şi ea mediocră, a trecut ceva timp de când ne-am aşezat la masă şi până a venit chelnerul să ne prezinte meniurile.
Un alt minus îl acord băilor: cea pentru femei era defectă, iar cea a bărbaţilor era închisă.
În schimb, totul se îndulceşte când guşti limonada făcută de ei.

Restauratul Saint Tropez figurează în Registul Comerţului ca S.C. ADIAMA CAFE SRL şi este administrată de Botoc Cătălin Sergiu în parteneriat cu Dutcovici Adrian Sorin.

Mai citeşte şi: Restaurantul Breezer, unde berea este servită la halbă de un litru (galerie foto)

Informaţii utile:
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saint-Tropez-Cafe-Lounge-Dinner

Rezervări: 0727 394 432 sau sainttropez.cafe@yahoo.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu la Ibiza sau la Saint-Tropez, ci la Constanţa Restaurantul LAMAL, pentru pofticioşi şi pentru romantici (galerie foto)

27 Jun 2015 3362