Mâncare bună şi loc de relaxare Restaurantul ÏNLARG, pe podiumul Festivalului Peştelui şi al Fructelor de Mare 2017



Restaurantul ÏNLARG este câştigătorul trofeului Festivalului Peştelui şi al Fructelor de Mare, aflat, în acest an, la cea de-a doua ediţie. Prestaţia lui chef Florin Ceauşu la Festivalul Peştelui şi al Fructelor de Mare 2017 a convins juriul că merită marele trofeu.
 
„Prin platoul creat de chef Florin Ceauşu a fost reprezentat conceptul de surf & turf, adică preparate ce reprezintă apa şi pământul. Legumele au reprezentat pământul, iar fructele de mare şi peştele au reprezentat marea“, a declarat managerul restaurantului Semena Neştian.

 
Restaurantul ÏNLARG este situat în Portul Tomis, chiar la intrare, având în spate o parcare de peste 100 de locuri. Este unul dintre restaurantele din Constanţa în care ambianţa este mai mult decât plăcută şi de unde poţi admira priveliştea de la doar doi metri de apă.
 
Restaurantul are un meniu bogat în produse din peşte şi fructe de mare, carne, paste şi salate. Mai mult, pe terasă este amenajată şi o vitrină în care este expus peştele proaspăt, adus de pescari. Clienţii îşi pot alege chiar din vitrină peştele pe care şi-l doresc în farfurie.



Restaurantul ÏNLARG are o terasă cu peste 100 de locuri, înfrumuseţată cu plante ornamentale, flori şi palmieri. Fumătorii pot savura o ţigară chiar şi în zilele răcoroase, pe terasă existând încălzitoare.

 

Interiorul restaurantului ÏNLARG este de tip gastro-pub clasic, cu o amenajare tipic scandinavă, în culori pastelate şi cu spaţii deschise tip living.

 

Pentru cei care doresc o notă informativă legată de preţuri, acestea sunt următoarele: supele au preţuri cuprinse între 13 şi 39 de lei, gustările, între 14 şi 27 de lei, preparatele din peşte şi fructe de mare - între 27 şi 89 de lei, salatele - între 25 şi 35 de lei, pastele - între 27 şi 39 de lei, preparatele din vită/porc/pui - între 25 şi 79 de lei.


Trebuie să precizam că produsele din peşte şi carne sunt gătite la un grătar cu cărbuni marca Josper. Acesta face ca produsele să aibă savoarea de grătar adevărat.


Nu în ultimul rând, este de reţinut faptul că, pentru mesele organizate cu ocazia zilelor de naştere sau a celor de onomastică, clientul beneficiază de un discount de 10 %.

Informaţii utile: 

Telefon: 0766.059.955
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: 100.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.