Mâncare savuroasă, băuturi fine, servire impecabilă Restaurantele SABROSO vă aşteaptă să le treceţi pragul (galerie foto+video)

Lideri pe piaţa din Constanţa pe domeniul restaurante, catering şi livrări la domiciliu, prin serviciile impecabile şi diversitatea preparatelor oferite, cele trei restaurante SABROSO sunt gata să satisfacă cele mai rafinate gusturi şi cerinţe. În cele trei restaurante Sabroso vă veţi putea petrece în mod plăcut timpul liber alături de prieteni şi de familie şi, de asemenea, veţi putea organiza mese festive sau aniversări.
 
 
Mâncăruri cu specific internaţional, pizza, antreuri şi salate, supe şi ciorbe, paste, preparate de pui, de porc, de vită, de peşte şi fructe de mare, preparate ca la mama acasă, pregătite după reţete tradiţionale sau deserturi delicioase, toate sunt oferite de cele trei restaurante SABROSO din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia .
 

SABROSO Brătianu

 
Situat pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 48, SABROSO Brătianu Constanţa este dispus pe două niveluri, restaurant şi terasa, având capacitatea totală de 450 de locuri. Pregătite pe loc, din ingrediente proaspete, preparatele realizate de bucătarii iscusiţi ai restaurantului vor fi pe gustul oricărui client. Fie că este vorba de o întâlnire de afaceri, o cină romantică sau o ieşire cu prietenii, SABROSO vă răsfaţă într-o atmosferă plăcută şi elegantă.
 
SABROSO Brătianu Constanţa vă aşteaptă în intervalul 8.00 - 1.00. Telefon rezervări - 0722.352.998.
 

Livrări la domiciliu

 
SABROSO Delivery & Take away  vine acasă la dumneavoastră sau la birou, cu aceleaşi preparate delicioase, pregătite din ingrediente proaspete. Serviciul de livrări la domiciliu, susţinut de o flotă de 25 de maşini, poate onora peste 1.000 de comenzi zilnic. Comenzi la - 0241.656.556
 

SABROSO Rex

 
Cel de-al doilea restaurant Sabroso este situat pe bulevardul Mamaia, zona Rex, lângă hotel Majestic. Dispus pe un nivel, restaurant şi terasă, reprezintă o adevărată oază de relaxare, având capacitatea totală de 500 de locuri. Preparatele delicioase, însoţite de o băutură bună, completează experienţa de a lua masa alături de cei dragi. Telefon rezervări - 0736.615.881.
 

SABROSO Cazino

 
Situat pe bulevardul Mamaia, zona Cazino, lângă scena Piaţetei Cazino, Mamaia, cea de-a treia locaţie Sabroso este dispusă pe un nivel, restaurant şi terasă, cu o capacitate de 450 de locuri. Și aici vă puteţi relaxa în compania familiei şi a prietenilor, în decorul natural creat de plantele exotice de pe terasa restaurantului.
 
Telefon rezervări - 0729.440.307. Restaurantele din Mamaia  se vor deschide la sfârşitul lunii aprilie.

 
Vezi video de prezentare:
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Document de la Primăria Constanța. Modificări la restaurantul Sabroso, de pe bd. I.C. Brătianu

15 Apr 2022 1868

Se oprește apa caldă în mai multe zone din Constanța. Vezi dacă ești afectat

10 May 2016 4214

Georgio Fast SRL a solicitat acordul de mediu Terasa Sabroso din zona Cazino Mamaia se extinde

23 Jan 2016 6255

Patronul Mişu, în Enciclopedia Personalităţilor din România Sabroso, localul unde mănânci bine, dar pe canapele cam uzate (galerie foto)

28 Sep 2015 8366

Trei victime ale accidentului rutier din faţa restaurantului Sabroso, în stare gravă pe patul de spital

05 May 2014 3212

UPDATE Accident rutier în Mamaia, la restaurant Sabroso. Cinci victime

04 May 2014 11089