Maze, o nouă cafenea chic în Constanţa (galerie foto)



Cafeaua de dimineaţă este lege pentru mulţi. Să recunoaştem, fără o ceaşcă din această „licoare“ nu funcţionăm prea bine. Astfel, Maze a găsit o reţetă destul de simplă: se ia un spaţiu micuţ într-o zonă centrală a Constanţei, pe unde trec elevi, studenţi, corporatişti, oameni din toate domeniile, şi se face o cafenea simpatică, foarte primitoare şi cu muzică bună.
 
Deschis de curând pe strada Revoluţiei din 22 Decembrie 1989, Maze este un loc cochet, unde se vinde cafea ieftină. Înăuntru miroase a nou, a vopsea proaspătă şi a cafea fierbinte. Locul este micuţ şi intim, având câteva mese jos şi câteva la etaj. Amenajarea creează o atmosferă pozitivă, prietenoasă şi îţi oferă senzaţia că poţi veni cu încredere aici pentru a te relaxa. 
 
Preţurile sunt convenabile. Un espresso costă 6 lei, un cappucino - 8 lei, un frappe - 12 lei, un ceai - 9 lei, o limonadă - de la 11 lei, un suc - 6 lei, o bere - de la 7 lei, iar un fresh - 12 lei.


 
Cafeaua a fost foarte bună, iar serviciul a fost rapid şi eficient. Se observă că abia au deschis, pentru că nu erau mulţi oameni în cafenea. Nu am văzut să fie afişat vreun plan de evacuare sau autorizaţie ISU pe pereţi şi nici nu am fost întrebată dacă plătesc cash sau cu cardul.

Ce spune Registrul Comerţului 

Maze funcţionează pe firma Kari & Mada SRL, înființată în anul 2015, cu sediul social în municipiul Constanța, ce se ocupă de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului pe 14 decembrie 2015, asociatul unic și administratorul firmei este Mădălina Mihaela Hlusin, care nu mai figurează în altă firmă.
 
Informaţii utile
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atmosferă incendiară în prima seară a festivalului Neversea! Ce artiști au urcat pe scenele de la malul mării (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Jul 2023 1645

Prima seară la Neversea 2023. O poveste cu un decor de vis și muzică pentru toate gusturile (FOTO+VIDEO)

06 Jul 2023 3895