Oferte foarte bune de weekend Asado Steakhouse, unul dintre rarele lucruri bine făcute pe piaţa gastronomică constănţeană (galerie foto)



Restaurantul Asado Steakhouse din Constanţa este unul dintre rarele lucruri bine făcute pe piaţa gastronomică constănţeană, o afacere serioasă şi pe termen lung, deschisă şi cu totul la vedere. Localul, situat pe strada Smârdan numărul 12, este foarte bine amenajat, fără economie, după toate standardele moderne, cu mese bine distanţate, totul nou, bine decorat, îţi dă o senzaţie de bunăstare şi de confort occidental.
 

„Mai sunt constănţeni care nu au fost pe la noi. Asta e bine. Avem oameni pe care să experimentăm noutăţile din meniu, decor, muzică şi servire. Cum facem? Luăm un constănţean care nu ne ştie. Îl legăm la ochi. Îl urcăm într-o maşină şi-l plimbăm ore bune. Îl ducem legat la ochi în restaurant. După ce-l aşezăm la masă, îi dăm jos eşarfa care îi acoperea ochii şi îl punem să comande ce doreşte el - facem noi cinste. La urmă, îl rugăm să ghicească unde se află. Ghiciţi? Argentina! E adevărat experimentul acesta? În Asado Steakhouse, te simţi ca şi cum n-ai fi în Constanţa? Vă invităm să descoperiţi singuri“, se arată în povestea lor de pe site.


 


Meniul este cel aşteptat de la un steakhouse: vită certificată. Sau diferite specialităţi făcute din vită, cum ar fi: Ribeye Boneless Steek Wagyu, Rib Eye Boneless Steak Aberdeen (Scoţia), Rib Eye Bone in Steak Black Angus Texas, Surf and Turf, T-Bone Steak, Beef Fillet Argentina, Club Sirloin Steak, Texas Short Ribs Black Angus sau Skirt Ocean Beef. Mai au şi câteva feluri cu porc, pui, paste, aperitive, supe şi salate.
 

„Ce vă putem spune în scris e că: mâncarea făcută cu cea mai bună carne, aleasă din următoarele regiuni: Argentina, Scoţia, SUA, Noua Zeelandă, Franţa şi de pe meleagurile autohtone, muzică în ton cu decorurile şi servirea, despre care se aud lucruri bune. Toate acestea pentru că noi credem că se poate şi în Constanţa. În plus, vrem să existe cât mai multe locuri în care să poţi ieşi cu un client, prieten, şef din alt oraş şi să fii mândru că eşti constănţean. Ţinem mult la Asado Steakhouse. Însă, dacă chiar eşti interesat, poate fi a ta în perioada evenimentului pe care îl pregăteşti. Poate că vrei să organizezi o petrecere privată, să lansezi un produs, să faci o degustare de vinuri sau să expui rezultatul creativităţii tale. Pentru toate (şi multe altele care nu ne-au venit acum în minte), îţi punem restaurantul la dispoziţie“, se mai arată pe site-ul restaurantului.

 
Serviciul este bun, cei de la Asado Steakhouse îţi explică aşa cum trebuie despre ce este vorba, deoarece vita a intrat de puţină vreme în preferinţele constănţenilor şi sunt încă foarte puţini cei care au ajuns să aprecieze mai mult o friptură de vită decât un grătar de porc.


 
Fac foarte multe oferte. De exemplu, joi este valabil un meniu special, compus din scăriţă de porc la grătar cu sos bbq - cantitatea de 500 de grame -, la doar 38 de lei. În zilele de vineri şi sâmbătă, este oferit un meniu compus din mix de carne de 500 de grame (porc, pui, chorizo, miel şi vită) la preţul de 44 de lei. Ziua de duminică are şi ea un meniu special, compus din 500 de grame de mix carne şi scăriţă de porc, la preţul de 44 de lei. La toate acestea se dau gratuit cartofii prăjiţi şi salata.
 
Aşadar, Asado Steakhouse din Constanţa este unul dintre restaurantele bune ale Constanţei şi unul dintre puţinele steakhouse-uri adevărate. Mergeţi acolo pentru vită, fără îndoială, însă puteţi să vă duceţi şi pentru coastele de porc sau pentru alte câteva lucruri. Au şi vinuri bune, aşa că mergeţi la sigur, face toţi banii pe care îi veţi lăsa acolo.

 
Informaţii utile
 

Site: www.asado.ro
Facebook: www.facebook.com/asadoconstanta
Telefon: 0728 348 990
E-mail: contact@asado.ro
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Omul este dornic să încerce preparate din afara ţării“ Interviu cu bucătarul Romeo Popa, cel care face minuni la Asado Steakhouse

23 Sep 2016 6224