Paradis Holiday, o autoservire modernă din Mamaia cu preţuri bune (galerie foto)



Paradis Holiday este un restaurant cu autoservire situat în Staţiunea Mamaia, pe plajă, lângă pasarela din zona Hotelului Victoria. Este o autoservire modernă, frumos amenajată şi curată. Are produse din toate categoriile de mâncare aşa că nu există ceva clasic ce să vrei şi să nu poţi servi la Paradis Holiday.
 
Astfel, poţi mânca mic dejun (6 - 16 lei), ciorbe (5,9 - 7,9 lei), preparate calde (3 - 9,9 lei), peşte (9 - 25 lei), mâncare gătită (5,9 - 11,9 lei), salate (3,9 - 7,9 lei) sau garnituri (3,9 - 6,5 lei). Pe un desert poţi da 5 lei, iar un suc costă 7 lei. Mi-am comandat aripioare picante (8,9 lei) cu cartofi prăjiţi (4,5 lei) şi salată grecească (6,9 lei). Mâncarea a fost proaspătă, însă nu extraordinară. Doamnele de la servire au fost amabile, au aşteptat destul după noi întrucât nu eram hotărâţi.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Paradis Holiday funcţionează pe societatea Corifeu RO SRL, înfiinţată în anul 1993, cu sediul social în Mamaia, ce se ocupă de restaurante, pe care mai funcţionează şi autoservirea Corifeu. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 20 iulie, asociat unic şi administrator în firmă este Ionuţ Daniel Răitaru. Acesta mai apare în Paradis Holiday SRL şi în Ridzone Group Solutions SRL.
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, Corifeu RO SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.628.024 lei, un profit de 900.727 lei şi 42 de salariaţi.
 
Potrivit presei locale din Târgu-Jiu, Ionuţ Daniel Răitaru este cel care a făcut posibilă lansarea televiziunii România TV, prin cedarea unei licenţe pe care o deţinea unei societăţi controlate de omul de afaceri Sebastian Ghiţă. El a primit în septembrie 2013 aprobarea CNA pentru a prelua postul Radio Gogo din Târgu-Jiu.
 
 
Informaţii utile:

 
Facebook: www.facebook.com/Paradis-Holiday/
Telefon: 0722 272 830

Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.