Pepe Verde, localul cu mâncare industrială ieftină (galerie foto)

 

Când am intrat pentru prima dată în localul Pepe Verde, situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 13, vizavi de Colegiul „Mircea cel Bătrân“, am rămas surprinsă să văd un restaurant plin cu tot felul de clienţi, de la liceeni exaltaţi, până la familii cu copii şi bunici. Nu înţeleg de ce aleg atâţia oameni să consume mâncare banală, de serie, industrială. Nici măcar argumentul că preţurile ar fi rezonabile nu mi se pare că ar putea justifica asta, nici pe departe... Mai mult decât atât, localul este micuţ, e dezordine, iar dacă te uiţi cu atenţie, vezi firmituri pe jos şi farfurii lăsate pe mese. Am stat aici cel puţin o oră şi niciun angajat nu a luat de pe masă resturile celor care au fost acolo înainte. Ambianţa are un aer de McDonald's, impersonal şi industrial. Culoarea predominantă este verdele, aşa cum era de aşteptat, având în vedere numele localului.
 
Mâncarea are preţuri pentru toate buzunarele. Poţi opta pentru pizza (12 - 18 lei), burger (11 - 17 lei), quesadilla (11 - 12 lei), meniuri (14 - 28 de lei) sau salate (11 - 16 lei). Pe un desert dai 5 lei, iar un suc la 500 ml costă 3 lei. Am luat un meniu Pui Shanghai (16 lei), întrucât timpul de preparare a acestuia era cel mai redus. Dacă doream pizza, trebuia să aştept aproximativ o oră. Mâncarea a fost banală - preparate industriale, după cum am spus -, dar bună. Cel care s-a ocupat de noi a fost amabil, însă cu greu reuşesc să se ocupe de atâţia clienţi angajaţii localului, întrucât mai au şi comenzi la domiciliu de plasat şi de aceea durează atât de mult să prepare şi să aducă o simplă pizza.
 
Am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. În ceea ce priveşte modalităţile de plată, nu m-au întrebat dacă achit sau nu cu cardul, însă mi-au dat bon fiscal.

Ce spune Registrul Comerţului

Pepe Verde funcţionează pe societatea Terra Bandi SRL, înfiinţată în anul 2014, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 25 ianuarie 2015, asociaţi şi administratori în firmă sunt Nicoleta Mihai şi Bogdan Mircea Croitoru. Nicoleta Mihai mai figurează în Valecostin SRL (radiată), iar Bogdan Mircea Croitoru mai apare în Croitoru Bogdan Mircea II.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Terra Bandi SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 61.042 de lei, o pierdere netă de 152.926 de lei şi trei salariaţi.

Informaţii utile

Site: www.pepeverde.ro
Facebook: www.facebook.com/pepeverdeCT
Telefon: 0341 443 982
E-mail: office@pepeverde.ro
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ioana

27 Jan, 2016 12:37

Sa fim seriosi:)) daca aveau alte modalitati de plata probabil va intrebau. Si pentru pizza la comenzile telefonice probabil s-a dat o ora dar pentru sala dureaza 15 min asa ca...

Articole asemanatoare

Undă verde de la Mediu pentru investiția Casa Pepe SRL!

15 Dec 2022 1230

Cronici pe bune Pepe Verde - Mâncare mai bine promovată pe site decât la faţa locului

27 Feb 2017 22334