Pizza Aventura, un local din Mamaia ce serveşte doar… pizza (galerie foto)

 

Pizzeria Aventura este un local mic, într-o casă de dimensiuni reduse, din staţiunea Mamaia. Este o pizzerie care vinde pizza făcută la cuptor pe lemne, iar pe terasă au câteva mese în nişte săli neglijent amenajate. Nu pare să se fi investit în altceva decât în cuptorul pentru pizza.
 
Mâncarea este banală la Pizza Aventura, vii aici doar ca să ai ceva în stomac, nu pentru altceva. O pizza porneşte de la preţul de 18 lei şi ajunge până la 59 de lei. Un suc are preţul de 6 lei, o cafea costă 7 lei, iar pe o bere dai 5 lei. Am luat pizza Rustica (28 de lei), comanda venind destul de repede, iar preparatul fiind bun. Preţurile ar putea părea mici comparativ cu cele practicate de alte restaurante, însă, când te uiţi în farfurie, nu îţi mai vine să spui la fel. Serviciul a fost foarte bun, un domn ocupându-se de noi. Clienţii erau destul de puţini.
 
Nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu ne-au întrebat dacă achităm cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă. Aşadar, Pizza Aventura este o pizzerie cu câteva mese în caz că vrei să mănânci ceva fără pretenţii, ca să nu te duci mai încolo. Probabil ca asta a şi vrut să fie.

Ce spune Registrul Comerţului

Pizza Aventura funcţionează pe societatea Ventura Litoral SRL, înfiinţată în anul 2008, cu sediul în municipiul Constanţa, care desfăşoară „alte activităţi recreative şi distractive n.c.a.“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 24 mai 2016, asociat unic şi administrator în firmă este Paul Nicolae Marin, care mai apare în Ventura Marea Neagra SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2015, Ventura Litoral SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.947.443 de lei, un profit de 454.407 lei şi 27 de salariaţi. La sfârşitul anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 1.164.110 lei, un profit de 272.793 de lei şi 23 de salariaţi.
 
Informaţii utile
 
Facebook: www.facebook.com/PIZZA-Aventura
Wi-Fi: Da

Locuri de parcare: Da
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.