Pub & Bistro Tomis, localul cald şi boem, cu mâncare bună şi ieftină (galerie foto)

 

Concurenţa de pe piaţa restaurantelor constănţene a scos la iveală în ultima vreme localuri cu specific divers. Ele spun o poveste, te fac să-ţi aminteşti de copilărie sau de călătorii, te inspiră. Te duci la masă pentru a savura gustul mâncării, a discuta cu prietenii în compania unor preparate savuroase, eventual noi, aduse, păstrate şi gătite cu grijă pentru clienţi.
 
Aşa cred că gândesc mulţi proprietari de restaurant, dar le iese doar câtorva. Cu un designer inspirat, cu o poveste autentică şi, cel mai important, cu un bucătar dedicat pentru meserie, e greu să nu primeşti recunoaştere din partea clienţilor.
 
Pub & Bistro Tomis mi s-a părut că încă mai caută reţeta succesului. Povestea restaurantului e greu de ghicit, iar bucătarul pare indecis pe ce cale să o apuce. Localul e îngrijit, seara poate fi îmbietor. Pub & Bistro Tomis este unul dintre acele mici localuri despre care scriu cu multă simpatie. Este situat pe bulevardul Tomis numărul 18. Are câteva mese jos şi alte câteva la etaj. E foarte mic. Nu poţi avea prea multă intimitate decât dacă ocupi cu prietenii toate mesele.
 
Mâncarea este simplă şi preţurile, destul de mici. Au în meniu aperitive (6 - 20 de lei), preparate din ouă (5 - 15 lei), ciorbe (7 - 10 lei), paste (18 - 30 de lei), pizza (18 - 25 de lei), salate (17 - 35 de lei), preparate din carne de pui (12 - 20 de lei), preparate din carne de vită (45 - 50 de lei), preparate din carne de porc (14 - 22 de lei) şi preparate din carne de peşte (9 - 30 de lei). Specialităţile bucătarului constau în mixt grill (55 de lei), tochitură dobrogeană (23 de lei), cotlete de berbecuţ (25 de lei), meniu hamburger (20 de lei) sau meniu cheeseburger (20 de lei).


 
Totodată, cei de la Pub & Bistro Tomis au zilnic, între 12.00 şi 16.00, oferta „Meniul Zilei“, care cuprinde felul I şi felul II la preţul de 15 lei. Meniul nu include aceleaşi preparate, ci trebuie să întrebi ospătarul ce este disponibil în ziua respectivă.
 
Mi-am comandat tochitură dobrogeană şi a venit destul de repede şi fierbinte. A fost bună, dar avea cam multă zeamă pentru gustul meu. În schimb, a fost bogată în carne, dar cu prea puţină mămăligă.
 

Pub & Bistro Tomis este un mic restaurant, un bistrou cinstit, cu mâncare bună şi ieftină, cald şi boem. E muncă cinstită acolo, care trebuie încurajată de către oamenii civilizaţi.

Ce spune Registrul Comerţului

Pub & Bistro Tomis funcţionează pe Nicola Ioana Întreprindere Familială, înfiinţată în anul 2011, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce are ca principală activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 27 octombrie 2015, asociaţi în firmă sunt Mariana Roncea, Emilian Nicola şi Ioana Nicola, cea din urmă fiind şi reprezentantul întreprinderii familiale.

Informaţii utile

Facebook: www.facebook.com/PubBistroTomis

Telefon: 0725 191 919
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Colindator prin carciumi

17 Nov, 2015 21:08

F. Surprins de bucatarie - excelenta! La fel muzica si din pct de veder al volumului dar si al melodiilor, o singura problema cand se aglomereaza - fumul de tigare...

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.