Restaurantul Arabique, local nou cu mâncare din bucătăria arabă la preţuri bune (galerie foto)

Restaurantul Arabique s-a deschis de curând pe bulevardul Tomis numărul 117, în locul unde a fost restaurantul Al Sahara. Amenajarea este aproape identică, fără prea multe diferenţe de aspect, doar au schimbat puţin aranjarea meselor. Este specific orientală, iar adesea cel care îţi pregăteşte mâncarea îşi face apariţia lângă tine.
 
În meniu sunt incluse diverse preparate specifice. Astfel, puteţi servi mic dejun (8 - 14 lei), ciorbe (8 - 10 lei), salate (15 - 16 lei), preparate reci (15 - 18 lei), preparate calde (3 - 28 de lei), preparate la grătar (15 - 28 de lei), preparate internaţionale (15 - 24 de lei), preparate pe vatră (20 - 28 de lei) sau peşte (30 de lei). Un desert are preţuri cuprinse între 10 şi 14 lei, iar o cafea sau un suc costă 6 lei.
 
Mi-am luat shaworma de pui la farfurie (25 de lei), iar mâncarea a fost foarte bună, făcută cu grijă, a fost o surpriză plăcută, deşi am aşteptat-o cam mult. Preţurile sunt normale pentru un restaurant îngrijit. Serviciul a fost destul de bun, iar clienţii erau puţini, cred că o singură altă masă mai era ocupată în restaurantul acela.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi nu se fumează în interior.

Ce spune Registrul Comerţului


Arabique funcţionează pe Samer Cuisine SRL, înfiinţată în anul 2016, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 28 octombrie 2016, asociat unic şi administrator în firmă este Tourayfy Samer. Acesta mai apare în Tourayfy Samer PFA (radiată).
 
Informaţii utile:
 
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gabriela

29 Oct, 2016 02:51

Este extraordinar , noi mergem mai tot timpul .Se mananca foarte bine, sanatos , curat nota10+

Gabriela

29 Oct, 2016 02:49

Este extraordinar , noi mergem foarte des la acest restaurant , se mananca sanatos , curat , delicios nota10+.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.