Restaurantul Chouette are preparate din bucătăria internaţională, dar sunt cam scumpe (galerie foto)

Restaurant Chouette este situat în zona Capitol, în locul fostului restaurant Peperoni. Elegant încă de la exterior, restaurantul are o temă uşor romantică, în tonuri maronii-lemnoase.
 

Ca spaţiu, este destul de încăpător şi este amenajat în aşa fel încât intimitatea să nu lipsească. Majoritatea meselor sunt pentru mai multe persoane, deci în mod clar este un local destinat grupurilor.
Deşi este deschis de curând, restaurantul s-a făcut cunoscut prin mai multe metode de promovare, precum publicitatea pe reţelele de socializare şi la radio.
Cu toate acestea, localul are preţuri destul de mari.
Pe prima pagină sunt puse la loc de cinste unele dintre cele mai scumpe şi, în acelaşi timp, cele mai sofisticate produse.
Spre exemplu, pe prima poziţie este friptura de crocodil care costă 40 de lei pentru 100 de grame. Sau ficatul de gâscă cu sos de vişine şi ananas caramelizat care costă 55 lei porţia. Tot aici, servesc şi micul dejun şi chiar au o ofertă interesantă: la orice mic dejun comandat între orele 09.00 – 12.00 primiţi o cafea din partea casei. Iar preţurile pentru micul dejun nu sunt mari: variază între 12 şi 18 lei.

Salatele sunt şi ele vedetele meniului, întâi că sunt foarte variate şi aveţi de unde alege şi apoi pentru că preţul creşte în funcţie de pretenţiile dumneavoastră: porneşte de la 9 lei şi ajunge la 37 de lei pentru salata cu fructe de mare. Cu toate acestea, 37 de lei pentru o salată de 300 de grame cu fructe de mare, ardei, roşii şi ceapă mi se pare mult, dar vă invit să încercaţi întrucât toate ingredientele sunt asezonate cu cognac. Preparatele din diferite cărnuri variază şi ele ca preţ. Spre exemplu, preparatele din care de pasăre costă între 14 şi 35 de lei, cele din carne de vită sunt, ca de obicei, cele mai scumpe, iar pentru ele trebuie să scoateţi din buzunar între 20 şi 70 de lei, iar mâncărurile din carne de porc variază între 20 şi 26 de lei. Desigur, cei de la Chouette servesc şi deserturi care nu sunt atât de scumpe: costă cel mult 15 lei. La preparatul comandat de mine: piept de curcan cu sparanghel şi legume julien, sparanghelul era destul de vad, rece şi mi-a lăsat impresia că nu a fost bine preparat.
Mi-a plăcut aspectul meniului pentru că erau incluse poze pentru fiecare dintre preparate. Dar nu mi-a plăcut ambianţa întrucât muzica era la un volum destul de ridicat, iar asta făcea imposibilă o conversaţie. În ciuda minusurilor legate de mâncare, servirea a fost destul de bună. Per total, nu am fost atât de încântată, dar vom reveni peste ceva timp să vedem dacă au schimbat ceva.
 
Conform Registrului Comerţului, restaurant Chouette funcţionează pe societatea SC Tristar ABC SRL şi este administrată de Bogdan George Calciu, Cristian Florin Dumitra şi Andreea Georgiana Ispas.
 
Informaţii utile:
Adresa: intersecţia bulevardelor Mamaia cu Mircea cel Bătrân
Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantChouette

Site: www.restaurantchouette.ro
Wi-fi: Da Parola:
Program: Luni – Duminică: 09.00 – 00.00
Contact: 0785 096 055/0744 338 119

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.