Restaurantul Fish 4U, un local cu specific pescăresc şi cu loc de joacă pentru copii (galerie foto)

Restaurantul Fish 4U din Mamaia, zona Cazino, este un local cu specific pescăresc, aşa cum sugerează şi numele. Eu mănânc destul de mult peşte, astfel că am decis să iau prânzul acolo. În plus, în această perioadă nici nu prea mai găseşti restaurante deschise prin Mamaia.

Fish 4U este un local mic, cu un stil de construcţie uşoară, estivală, sau aparent uşoară, din lemn pe schelet metalic, probabil, pentru a putea fi asamblat foarte repede, în funcţie de necesităţi, şi chiar mutat de colo-colo. Mobilierul este simplu, cu decoruri marinăreşti peste tot. Probabil că asta atrage, în mare parte. Şi mai interesante sunt lustrele, realizate sunt din becuri puse în sticle goale de bere, vodka sau whisky. Totodată, există şi un loc de joacă pentru copii, aşa că, dacă vrei să iei masa, îl poţi lăsa pe cel mic la tobogan sau la bicicletă.
 
Meniul de la Fish 4U cuprinde multe preparate, dar preţurile sunt acceptabile, iar servirea, bună. Astfel, poţi comanda platou pescăresc de două persoane cu salată de icre, zacuscă de peşte, somon afumat, hamsie marinată, chifteluţe de peşte, măsline, ceapă roşie şi pâine prăjită (58 de lei), salată mediteraneană cu fructe de mare (27 de lei), ciorbă de peşte (15 lei), saramură de peşte (29 - 60 de lei), fructe din Marea Neagră (26 - 32 de lei), fructe de mare (26 - 35 de lei), paste cu fructe de mare (36 de lei) sau cu somon (34 de lei), peşte prăjit (24 - 59 de lei), peşte pe plită (25 - 59 de lei), dar şi produse fără peşte (18 - 45 de lei). Un desert costă între 8 şi 14 lei, iar pe o cafea sau un suc dai 7 lei.

Eu mi-am comandat salată Caesar cu somon file, iar prietena mea a mers pe varianta tradiţională cu piept de pui şi cartofi prăjiţi. Mâncarea a venit destul de târziu, având în vedere că doar două mese erau ocupate în local. Însă aşteptarea a meritat. Totul era făcut pe loc, iar somon mai bun nu am gustat vreodată. Perfect pentru gustul şi pretenţiile mele! Prietena mea a fost şi ea încântată de pieptul de pui, condimentat şi făcut bine. Am plătit pe salată 24 de lei, deşi porţia a fost cam mică.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Fish 4U funcţionează pe societatea Fish 4U SRL, înfiinţată în anul 2015, cu sediul social în localitatea Ovidiu, ce se ocupă de „restaurante“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 9 septembrie, capitalul social subscris este de 10.000 de lei, asociat persoană juridică fiind 4 U Serv SRL, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%, şi asociat persoană fizică - Sebastian Pocora, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95%. Sebastian Pocora este şi administratorul Fish 4U SRL şi mai figurează ca asociat în 4U Contab Project SRL, 4U Serv SRL, Portmar Agency SRL şi în Semat 2000 SRL (lichidare).

Informaţii utile:

Web: fish4u.ro
E-mail: contact@fish4u.ro
Facebook: www.facebook.com/pages/FISH-4U
Telefon: 0724.966.463
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Nu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Andrei

09 Jul, 2016 22:53

Nu am habar cum este mancarea la ei. Am fost acoli si dupa ce am asteptat 1 ora si 30 minute comanda...am plecat flamand

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.