Restaurantul Integra, localul unde gustul nu are graniţe (galerie foto)



Restaurantul Integra este situat pe strada Adamclisi numărul 1E, chiar în vecinătatea Centrului Comercial City Park şi a Parcului Tăbăcarie din municipiul Constanţa. Este un restaurant cu tradiţie în municipiu, având zece ani de existenţă.
 
Decorul este elegant, iar ambientul, reconfortant. Amenajarea este modernă, naturală şi minimalistă. Mi-a plăcut că au locuri speciale pentru fumători şi nefumători. Jos stau cei care nu au acest viciu, iar sus, cei care fumează. În sala de sus sunt multe plante şi geamuri, care îţi dau impresia că te afli pe o terasă de lux. Este un local foarte mare şi când am fost acolo era plin pe ambele nivele.
 
În meniu sunt incluse preparate din toată lumea. De la Spania, Italia, Grecia, până la Turcia, China sau România. Preţurile sunt puţin ridicate, însă nu atât de semnificativ încât să spui că e foarte scump. Găsim în meniu mic dejun (13 - 22 de lei), aperitive reci (19 - 51 de lei), aperitive calde (14 - 65 de lei), paste (25 - 35 de lei), salate (10 - 38 de lei), pizza (20 - 30 de lei), ciorbe (12 - 22 de lei), preparate din pui (13 - 30 de lei), preparate din porc (22 - 55 de lei), preparate din vită (50 - 98 de lei), preparate din berbecuţ (35 - 65 de lei), peşte (28 - 65 de lei), fructe de mare (23 - 185 de lei). Un desert are preţuri cuprinse între 12 şi 16 lei, iar o cafea sau un suc costă 6 lei. Totodată, restaurantul Integra are şi un meniu pentru vegetarieni.
 
Am ales să mănânc la Integra ceva cu specific grecesc şi mi-am comandat souvlaki (29 de lei). Tacâmurile au ajuns înaintea băuturilor. Mi s-a părut bizar ca la un aşa restaurant să întârzie tocmai băutura. Însă mâncarea a venit destul de repede şi era aşezată perfect în farfurie. Aroma pe care o emana îţi ademenea puternic simţurile! Am observat că gustul nu are graniţe la Integra, pentru că am mâncat aici cel mai bun souvlaki. Proaspăt, nici prea fierbinte, nici prea rece, cu un sos tzatziki deosebit de bun.
 
Serviciul a fost de asemenea bun la Integra, ospătarii sunt echipaţi toţi în negru şi cu sigla firmei pe cămaşă. Va trebui să pun pe listă Integra ori de câte ori mă va întreba cineva care sunt cele mai bune restaurante din Constanţa. Cel puţin în zona lor, eu nu am niciun dubiu că sunt cei mai buni, şi la mâncare, şi la servicii, şi că i-au cam întrecut pe numeroşii lor concurenţi cu mari pretenţii. 

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Integra funcţionează pe societatea Rin Food & Bar SRL, înfiinţată în anul 2014, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce are ca principală activitate „restaurante“. Asociaţi şi administratori în firmă sunt Gabriel Bajdechi şi Mariana Bajdechi.
 
Gabriel Bajdechi mai figurează în Garitta Comimpex SRL (radiată), Garitta Trading SRL (radiată), S Line Residential SRL, Santino Development SRL (întrerupere temporară de activitate) şi în Santino SRL. Mariana Bajdechi mai apare în S Line Residential SRL şi Santino Development SRL.
 

Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Rin Food & Bar SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.486.209 lei, un profit de 32.065 de lei şi 34 de salariaţi.
 
Informaţii utile

Site: http://www.laintegra.ro
Facebook: https://www.facebook.com/restintegra/
Telefon: 0241.691.973; 0723.352.833
E-mail: laintegra@gmail.com ; office@laintegra.ro
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un cunoscut restaurant din Constanța, scos la vânzare pentru 2 milioane de euro

08 Jan 2023 5523

Constanța Poziția McDonald’s, cu privire la închiderea restaurantului din zona Delfinariu

03 Nov 2020 4417

Restaurantul Integra, extrem de apreciat (galerie foto)

29 Apr 2014 13104