Restaurantul Sabroso, locul unde nu te poţi bucura de intimitate (galerie foto)

Este puţin probabil să mai existe constănţean care să nu ştie unde se află restaurantul Sabroso. Sau, cel puţin, care să nu fi comandat vreodată mâncare din acest local.
Afacerea în sine a început cu livrare de pizza la domiciliu, apoi a fost deschis un local de cartier cu 5-6 mese, iar de aproximativ trei ani, afacerea s-a extins, fiind amenajată terasa pe care o numeau „singura din oraş cu încălzire din podea“. În cele din urmă, a fost deschisă terasa din Mamaia.

Despre cifrele de afaceri ale restaurantului şi legăturile dintre patron şi diferiţi oameni de afaceri constănţeni s-a speculat frecvent în media. De data aceasta, ne vom rezuma strict la ceea ce se întâmplă în restaurant.
Trebuie punctat că, în momentul în care am ajuns în local, am obsevat că terasa arată diferit acum, în comparaţie cu perioada ce a urmat deschiderii. Domnişoarele cu tocuri înalte şi fuste scurte nu mai sunt aici, spre dezamăgirea domnilor, dar acum găseşti loc la mese şi fără să faci rezervare, ospătarii sunt mai atenţi, iar prepararea mâncării nu mai durează atât de mult.

Rezumând, acum este mult mai plăcut aici şi, mai mult decât atât, eşti tratat cum se cuvine. Personalul este tânăr şi ar fi un mare avantaj dacă ar avea toţi aceeaşi experienţă. Din ce am observat însă, lucrurile nu stau aşa. Dacă te uiţi la un ospătar iar el te priveşte, la rândul său, te va pasa altuia, în loc să te ajute şi apoi să îl pună în temă pe cel care a preluat masa iniţial.
În rest, totul a fost în regulă. Cam multă gălăgie, ce-i drept. Prin urmare, nu este locul unde să poţi veni şi să te bucuri de intimitate. Aici vin familii cu copii, adolescenţi, oameni în vârstă, pe scurt, diverse categorii de persoane. Ceea ce mi s-a părut oarecum deranjant a fost faptul că li se oferă acces copiilor pe o pseudo-scenă unde ţipau, plângeau şi se băteau.
Revenind, decorul a rămas la fel de exotic, cu multe plante înalte şi verzi. Totuşi, ar fi fost mult mai bine ca plasticul să fie înlocuit de geamuri. Altfel, ai senzaţia că te afli într-un acvariu.

Preţurile sunt relativ bune. Cu 40 de lei, poţi comanda un preparat cu pui / o pizza / o porţie de paste + o băutura şi un desert. Mâncărurile cu fructe de mare costă ceva mai mult, în funcţie de preparat (între 17 şi 46 de lei). Tot cam atât costă şi pastele, între 17 şi 35 de lei.
Pizza servită la acest restaurant este una dintre cele mai bune din oraş. În schimb, cea livrată acasă este plină de grăsime, iar acest lucru îl confirm din propria experienţă.
Deserturile sunt cât se poate de bune şi de proaspete, iar cel mai scump costă 10 lei. Cafeaua, apa şi sucurile costă 5 lei.
În afara unor mici inconveniente, servirea mi-a plăcut, la fel şi toaletele, bine întreţinute.
În schimb, găsesc bizară diferenţa dintre terasă şi restul localului în ceea ce priveşte stilul. Astfel, partea de jos a restaurantului arată ca o pizzerie de cartier.

În orice caz, vă recomand să mergeţi la Sabroso, însă doar vara, când plasticul ce suplineşte ferestele este ridicat.
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Sabroso funcţionează pe societatea SC Georgio Fast SRL, care are ca adresă socială strada Rotterdam, aflată în vestitul cartier al consilierilor. Societatea este administrată de Gheorghe Mişu, despre care se zvoneşte că, în anul 2005, lucra ca şofer la Four Star Pizza, pentru ca, în 2006, să deschidă afacerea Sabroso. Din acest punct, intră într-o serie de afaceri şi scandaluri în care sunt implicate numeroase personalităţi politice importante ale oraşului şi nu numai.
Cifra de afaceri din anul 2012 a fost de 12.493.462 de lei, iar în anul 2011, aceasta a fost de 10.198.874 de lei.

Gheorghe Mişu mai este implicat şi în societatea Dida Real Investment SRL, pe care a fondat-o alături de Maria Mişu. Societatea are ca obiect principal de activitate restaurante, aşa cum se arată în Monitorul Oficial nr. 5122/2009.

Informaţii utile
Site: www.pizza-sabroso.ro
Foursquare: punctul din Mamaia https://foursquare.com/v/sabroso/4fca47f5e4b00af0505a4f27
Punctul din Constanţa: https://foursquare.com/v/sabroso/4d06073fc2e53704fe53c167
Facebook: https://www.facebook.com/sabroso.constanta?fref=ts
Locuri de parcare: Da
Wi-fi: Da.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

toma anisoara

24 Oct, 2016 22:32

nu e prima data cand comand de la ei! am ani de zile....la inceput nu mi-am primit sosurile chiar daca le plateam, acum nu primesc nici ce comand...sunt jalnici! i-am recomandat...sunt deplorabili. incaseaza banii si zic ca dupa 15 minute cineva v-a veni sa repare greseala....INCASEAZA BANII SI ATAT

danescu George

14 Jul, 2015 19:20

Am fost cu familia si desi era aproape gol, ospatarita a venit dupa 30 min si ne-a certat ca nu avem rabdare ca nici ea nu a mancat de 5 ore.ne-am ridicat de la masa si nu voi mai calca in viata mea acolo

ionel

28 Feb, 2015 17:57

Un loc cu mancare buna si servire fara reprosuri,dar au un lucru care lipseste si anume siguranta clientilor care dupa opinia mea o sa alunge clientii,eu unul o sa ma gandesc de 2 ori inante sa ma duc acolo. Mie mi s-a intampat ca am uitat portofelul cu acte si nimeni nu a vazut nimic ceea ce mie mi se pare bizarsi nici nu se poate verifica ca este weekend.

Articole asemanatoare

Document de la Primăria Constanța. Modificări la restaurantul Sabroso, de pe bd. I.C. Brătianu

15 Apr 2022 1824

Adevărate oaze de relaxare Se deschid cele mai mari terase din Mamaia! (galerie foto)

23 Apr 2018 22949

Mâncare savuroasă, băuturi fine, servire impecabilă Restaurantele SABROSO vă aşteaptă să le treceţi pragul (galerie foto+video)

06 Apr 2018 19601

Aţi luat masa la Sabroso? Iată cum arată bucătăria! Imagini care vă pot afecta (video)

13 Jul 2017 70481

Se oprește apa caldă în mai multe zone din Constanța. Vezi dacă ești afectat

10 May 2016 4190

Cu acordul Primăriei Constanţa, restaurantul Sabroso din Mamaia se extinde

04 Apr 2016 3912

Georgio Fast SRL a solicitat acordul de mediu Terasa Sabroso din zona Cazino Mamaia se extinde

23 Jan 2016 6218

Patronul Mişu, în Enciclopedia Personalităţilor din România Sabroso, localul unde mănânci bine, dar pe canapele cam uzate (galerie foto)

28 Sep 2015 8309

Cinci victime în staţiunea Mamaia Se caută martorii accidentului rutier din faţa restauratului Sabroso

17 May 2014 3706

ZIUA de Constanţa - Top 5 cele mai citite articole ale săptămânii

11 May 2014 2396

Trei victime ale accidentului rutier din faţa restaurantului Sabroso, în stare gravă pe patul de spital

05 May 2014 3184

Cinci persoane rănite într-un accident rutier Ciocnire în lanţ în zona restaurantului Sabroso din staţiunea Mamaia

05 May 2014 2485

UPDATE Accident rutier în Mamaia, la restaurant Sabroso. Cinci victime

04 May 2014 11040