Rosticceria da Michele, locul unde NU vrei să guşti desertul! (galerie foto)

Dacă aveţi poftă de ceva dulce, nu vă duceţi la Rosticceria da Michele. Aici prăjiturile sunt uscate şi par că au stat prea mult la frigider.
 
 Restaurantul Rosticceria da Michele este unul dintre cele câteva localuri cu specific italian din portul turistic Tomis.
Cu aceeaşi deschidere ca şi celelalte, Rosticceria te impresionează prin eleganţă şi impactul pe care îl are mobilierul de culoare deschisă.

Afară, mesele şi scaunele sunt foarte comode şi alese cu un teribil bun gust.
Chelnerul ne-a remarcat imediat şi ne-a prezentat imediat meniurile. De altfel, eram cam singurii clienţi.
Ceea ce mi s-a părut ciudat a fost lipsa personalului: o fată era singura care era şi chelner şi barman.
În orice caz, singura neplăcere a mea a fost desertul care era uscat şi lipsit de gust. Prăjitura părea veche şi ţinută prea mult la frigider.

Aşadar, nu vă recomand restaurantul acesta dacă aveţi poftă de ceva dulce.
În altă ordine de idei, în cazul în care vă este foame, să sperăm că aveţi noroc, iar celelalte preparate sunt mai gustoase.
Aici puteţi servi paste între 16 şi 32 de lei porţia, salate la 20 de lei, preparate de pui, porc şi vită între 20 şi 80 de lei şi scoici la 30 şi 50 de lei.
Dacă vă încumetaţi să gustaţi din ”Dulcegării”, aşa cum sunt trecute în meniu, cam toate prăjiturile costă 12 lei, îngheţata 4 lei cupa, iar macarons 2 lei bucata.

Limonadele sunt cele mai bune. Personal recomand limonada cu pepene galben care a fost o minunăţie şi, oricum, era mult mai delicioasă decât prăjitura. Acestea sunt de două feluri: limonada simplă la 10 lei şi cea cu arome la 11 lei.

Un plus îl constituie atenţia cu care am fost trataţi: ne-au fost oferite pături cu care să ne încălzim.
 
Rosticceria da Michele funcţionează, conform Registului Comerţului, pe S.C. RELLANGELO STYLE SRL şi este administrată de ECONOMU AURORA şi STERCU GEORGETA.

 
Informaţii utile:
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/RosticceriaDaMichele
Rezervări şi alte informaţii: 0733 287 477
Program: Luni - Duminică : 08.30 – 24.00

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Cata

09 Oct, 2013 12:12

probabil ati nimenrit intr-o zi,dar asta nu e o scuza, in care preparatele nu erau f proaspete,eu frecventat localul in aceasta vara cu mult peste media admisa:)), niciodata nu mi s-a intamplat sa fie desertul vechi...si nu, nu sunt actionar si nici nu am tangente cu cei care administreaza localul, doar un client multumit de prestatiile celor de acolo :)

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.