Souvlaki Bar, localul cu bucătărie grecească de bun-gust, într-un spaţiu modern şi nou (galerie foto)

Souvlaki Bar este un local destul nou din Constanţa, situat pe bulevardul Tomis numărul 69, lângă Poşta Mare. Restaurantul este amenajat similar cu localurile şi tavernele greceşti, în culori şi cu decoraţii mediteraneene. Este ca o gradină, cu multe plante şi flori, ceea ce te face să te simţi ca şi cum ai fi în vacanţă pentru două ceasuri. Atmosfera este veselă, cu muzică grecească şi cu bucătăria deschisă, pentru a vedea cum se prepară mâncarea pe ritmuri muzicale.
 
Preţurile sunt normale la Souvlaki Bar, iar în meniu, conceput în totalitate de un bucătar grec, găsim mâncare grecească. Astfel, poţi comanda sandviciuri (12 - 13 lei), meniuri (24 - 38 de lei), meniu junior (13 - 15 lei), salate (15 - 20 de lei), aperitive (8 - 20 de lei), peşte şi fructe de mare (15 - 40 de lei). Pe un suc dai 5 lei, iar pe o bere, 8 lei.
 
Mi-am luat meniu souvlaki de pui cu bacon (24 de lei), alcătuit din două frigărui din piept de pui învelite în bacon, cartofi prăjiţi, tzatziki, roşii, ceapă şi două lipii greceşti. Comanda a venit foarte greu, însă totul a fost extraordinar de gustos. O chestie interesantă a fost faptul că nu au aşezat mâncarea pe farfurie, ci pe un fund de lemn, iar dacă îţi iei doar sandvici souvlaki, acesta vine pe un făraş. De asemenea, politica localului îţi permite să achiziţionezi produsele de provenienţă grecească pe care le-ai savurat în restaurant: ulei de măsline, miere, brânzeturi, sosuri etc.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează doar afară.

Ce spune Registrul Comerţului

Souvlaki Bar funcţionează pe societatea Gr-Eat Food SRL, înfiinţată în anul 2016, cu sediul în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 9 noiembrie 2016, asociaţi în firmă sunt Marioara Constandache şi Diana Athena Costandache, cea din urmă fiind şi administratorul societăţii.
 
Marioara Constandache mai apare în Centrul Medical Multifunctional Sf. Nicolae SRL, iar Diana Athena Costandache mai figurează în Room Service Delivery SRL.

Informaţii utile: 

Facebook: www.facebook.com/SouvlakiBarRestaurant/
Telefon: 0341 469 999
Wi-fi: Da
Locuri de parcare: Da
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cronici pe bune Souvlaki Bar Constanţa - Fructe de mare direct din Grecia, gătite „ca la ei acasă“ (galerie foto)

18 Feb 2017 17634