Spazio Caffe, localul cochet unde îţi poţi face card de reduceri (galerie foto)



Spazio Caffe este un local situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 105, în partea mai frumoasă şi mai curată a Constanţei. Sunt numai case vechi şi frumoase acolo, într-o zonă a municipiului Constanţa rămasă intactă şi civilizată. Vila este impunătoare, bine întreţinută, te face să te simţi în altă lume de cum îi calci pragul. Din prima clipă, simţi că e „mână de femeie“ aici, văzând amenajarea şi decorurile, mobilierul cu fotolii şi canapele, pernele colorate, umbrele create de becurile alese.
 
Meniul este scurt, însă cuprinde multe feluri de prăjituri. Poţi servi la Spazio Caffe pizza (17 - 23 de lei), burgers (22 - 23 de lei), salată de fructe (10 - 13 lei), mic dejun (5 - 19 lei), salate (18 - 20 de lei), sandvişuri (10 - 14 lei) sau prăjituri (12 - 14 lei). O cafea costă 6 lei, iar un suc are preţul de 7 lei. Am comandat un cheeseburger (23 de lei), care a venit destul de greu, însă era fierbinte, semn că l-au făcut pe loc. Nu s-a remarcat prin nimic special, dar a fost bun. Serviciul a fost decent, ospătarii ocupându-se de noi cu plăcere.
 
La Spazio Caffe poţi să îţi iei un card prin care beneficiezi de 10% reducere la toate produsele lor, exceptându-le pe cele aflate deja la promoţie. Dacă ai acest card, ai prioritate la rezervările Spazio Caffe şi eşti informat în momentul în care apar noutăţi, evenimente şi promoţii. Poţi achita cu cardul, iar nota vine însoţită de bonul fiscal. În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu.

Ce spune Registrul Comerţului

Spazio Caffe funcţionează pe societatea Welchome SRL, înfiinţată în anul 1998, cu sediul în Bucureşti, ce se ocupă de „comerţ cu ridicata cu cafea, ceai, cacao şi condimente“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 2 februarie 2015, asociaţi în firmă sunt doi cetăţeni italieni, Andrea Piccin şi Maurizio Piccin.
 
Andrea Piccin mai deţine şi calitatea de administrator în societate şi mai figurează ca asociat în Italian Slow Foods SRL. Maurizio Piccin mai apare ca asociat în Alcor Merchant SRL, European Trading Company SRL (radiată), Finim Financiar Imobiliare SRL şi Profi Vendors SRL.
 
Conform vrajitorul.eu, Welchome SRL a înregistrat la finele anului 2014 o cifră de afaceri de 5.021.449 de lei, o pierdere netă de 552.425 de lei şi 36 de salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 4.437.898 de lei, o pierdere netă de 459.863 de lei şi 26 de salariaţi.
 
Informaţii utile
 

Site: www.spaziocaffe.ro
Facebook: www.facebook.com/spaziocaffemircea
Telefon: 0723 308 517
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spazio Caffe Cea mai nouă cafenea din Constanța, administrată de un italian (galerie foto)

09 Jun 2014 10149

Se deschide o nouă cafenea în Constanţa

23 Apr 2014 4300