Times Cafe sau cum îţi este servită limonada la borcan într-un aer oldies (galerie foto)

Dacă până acum nu aţi băut limonadă cu vodkă, e timpul să o încercaţi pe cea de laTimes Cafe!
Times Cafe s-a redeschis de curând după o perioadă în care circumstanţele şi şantierul din faţa cafenelei impuneau asta. Odată redeschis, ne putem bucura în continuare de preţurile mici şi băuturile bine preparate.
Situată pe bulevardul Tomis nr. 31, în zona pieţei Ovidiu, este ca o sclipire de culoare într-un peisaj mohorât şi prăfuit.
Amenajat într-o fostă locuinţă, localul este structurat în parter şi etaj. La parter este barul şi câteva mese, dar cel mai drăguţ este la etaj unde este mai multă intimitate. Există două camere stil separeu. Din cea mai mare poţi ieşi pe geam de unde se vede tot bulevardul până în piaţa Ovidiu.

Times Cafe este aranjat simplu: mesele şi scaunele cu spătar înalt le-am mai văzut, dar dau bine şi se asortează în „poveste”. Şi rafturile suspendate pline de cărţi au devenit un trend în rândul cafenelelor din Constanţa, deşi în acest context nu deranjau vizual.

Revenind la băuturile despre care vă spuneam că sunt bine preparate, vă recomand: milkshake cu Oreo care este 8 lei, ciocolata caldă cu îngheţată costă 7 lei, iar limonada cu vodkă este 13 lei. Frappe-urile costă 9 lei, sucurile sunt în general 5 lei, tot atât şi apa, iar cea mai scumpă cafea costă 9 lei.
În meniu am găsit şi un desert mai special, Fineti & Fruits Panini, care costă 4 lei şi cuprinde pâine toast, fineti şi fructe proaspete.
Servirea a fost chiar foarte ok, undeva pe la 9. Per total, acordăm nota 9 pentru toate preparatele noi pe care nu le-am mai întâlnit până acum.
 
Conform Registrului Comerţului, Times Cafe funcţionează pe societatea S.C. ALDAV QUANTUM DISTRIBUTION SRL şi este administrată de Sergiu Ricardo Ene.
 
Informaţii utile:
Adresa: Bd. Tomis nr. 31
Facebook: Times Constanta https://www.facebook.com/times.constanta

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.