Un nou început pentru o cafenea din Constanţa. Vezi ce local s-a reinventat!

Avem în oraş o nouă cafenea. Chiar dacă pare că şi-a schimbat doar numele, de fapt, este doar începutul unui lung şir de transformări. De ce? Pentru că această cafenea a adus în România, direct din Italia, o nouă cafea. Cafeaua Essse este o combinaţie ideală între două tipuri de boabe: arabica şi robusta, şi deţine un sortiment unic de cafea, cu jumătate cofeina, dar gust intens.

Venită direct din Italia, cu o popularitate considerabilă în regiunea Bologna - Emilia-Romagna, este ideală atât pentru un cappuccino italian perfect, cât şi pentru un espresso ca la carte. Întrunind toate componentele importante ale acestor preparate speciale, este alegerea ideală pe care, fie că eşti cunoscător al cafelei sau nu, o vei aprecia cu siguranţă.

Şi ce altceva ar merge mai bine cu o cafea bună decât un croissant proaspăt şi cald? Tot aici, am întâlnit o varietate foarte mare de fresh-uri. De la cele clasice de portocale şi grapefruit până la cele de ananas, rodii sau mere cu ţelină, sfeclă roşie şi morcov. Toate sunt proaspete şi de o calitate garantată.
Şi pentru că nu este tocmai o cafenea obişnuită, Mio Caffe are unele dintre cele mai bune salate şi sandvişuri. Dar şi mai atractiv este faptul că există o gamă considerabilă de combinaţii din care poţi alege!

De unde ştim că prospeţimea este o garanţie? Pentru că, oriunde ai sta în cafenea, ai posibilitatea să vezi tot ce se întâmplă în bar când sunt preparate fresh-urile, chiar şi cafeaua!

Merită să mergi măcar o dată la Mio Caffe, fie şi numai pentru că este singurul loc din România unde poţi gusta cafeaua ESSSE!
Mio Caffe este situată pe bulevardul Tomis nr. 101 (vizavi de Sala Sporturilor), iar pentru rezervări puteţi apela 0241.660.772.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Pascu

15 Feb, 2014 14:32

Locatia imi era cunoscuta.arata mai bine acum. Are ceva care o personalizeaza si care ii lipsea inainte.am apreciat insa cafeaua, vizibil mai buna decat filicori

Sorin popescu

11 Feb, 2014 08:52

Incantat de cafeaua esse. Foarte bine ai facut mitica ca ai schimbat cafeaua. tie succes cu esse.

Articole asemanatoare

Conceptul „take away”, introdus de Mio Caffe Mitică Darlaiane - „Venim în ajutorul clienţilor care vor să cumpere cafea la pachet“ (galerie foto)

18 Jul 2015 6065