Magistra C&C Certitudinea calităţii medicamentului

magistra.jpgÎnfiintată in 1993 ca laborator de microproductie, Magistra C&C este în momentul de fată unul dintre principalii producători autohtoni de medicamente generice de uz uman.
La 17 ani de la înfiintare, Magistra C&C se prezintă ca o companie farmaceutică solidă, cu o dezvoltare armonioasă în cele trei domenii pe care le abordează: cercetare, productie si distributie.

În luna Mai 2008 am inaugurat noul sediu al Magistra C&C, care înglobează toate activitătile firmei. După doi ani de la începerea lucrărilor pentru noul sediu, Agentia Natională a Medicamentului a certificat noua fabrică acordând Autorizatia de Fabricatie. Suprafata totală a noii fabrici este de 3200 m2 si cuprinde spatii pentru birouri, două laboratoare de control al calităsii produselor: fizico-chimic si microbiologic si două fluxuri de fabricatie pe suprafata de 1000 mp, constituind una dintre cele mai moderne facilităti de productie din România. Unul dintre fluxuri este destinat productiei formelor farmaceutice solide orale (comprimate, comprimate filmate, capsule), iar celălalt este destinat productiei de supozitoare, ovule si unguente/creme/geluri.

Cu aceasta investitie care a depăsit 7 milioane de euro, capacitatea de productie a firmei a crescut la 700 de milioane comprimate/comprimate filmate si 50 de milioane supozitoare si ovule pe an.

Magistra C&C consideră că sistemul calitatii trebuie implementat în munca de fiecare zi a firmei. Materiile prime si materialele de ambalare, probele prelevate în proces si produsul finit sunt analizate serie cu serie de colectivul Departamentului Controlul Calitătii. Printr-un Control al Calitătii riguros asigurăm un produs finit de aceeasi calitate exceptionala pentru fiecare serie de produs.

Produsele realizate de Magistra C&C sunt rezultatul muncii desfăsurate de colectivul departamentului de cercetare-dezvoltare din cadrul companiei noastre. Folosind tehnologii moderne, firma noastră obtine produse noi, care oferă solutii pentru un tratament eficient si sigur, în acord cu nevoile actuale ale pacientilor.

In momentul de fată, Magistra C&C, cu un portofoliu de 40 de produse înregistrate în România si 120 de angajati, este al doilea producător de supozitoare, singurul producător român de medicamente contraceptive si se afla între primii zece producători autohtoni de comprimate.

Prin intermediul retelei proprii de distributie, si prin depozitele de medicamente nationale, încercăm să oferim pacientilor din România o alternativă ieftină si de calitate europeană pentru medicamentele străine.

O alta directie de dezvoltare a Magistra C&C o reprezintă colaborările cu companii din Romania si Germania în domeniul productiei sub contract.

Magistra C&C este prezentă si pe pietele externe cu produse din portofoliul propriu, în tări ca: Republica Moldova, Federatia Rusă, Belarus si Georgia. Alinierea legislatiei românesti si, implicit, a documentatiei Magistra C&C de autorizare a medicamentelor, la reglementările din spatiul economic al Uniunii Europene, precum si capacitatea sporită de fabricatie asigurată de noua facilitate de producţie, conferã optimism privind obiectivele companiei de acces pe noi piete externe. Pe termen scurt si mediu, Magistra C&C intentioneazã sã valorifice cât mai multe oportunitãti de export, cu precãdere în directia autorizãrii si distributiei medicamentelor sale în tări din U.E., operatiuni de in- si out-licensing si manufacturare sub contract.

Astăzi, Magistra C&C se prezintă ca o companie farmaceutică solidă, un partener de incredere pentru colaboratorii săi: medici si pacienti.

Contact:

Adresa:
Bd. Aurel Vlaicu nr. 82A
900055 Constanta
Romania
Tel./Fax: +40 (0)241 634 742
E-mail: office@magistracc.com
Web: magistracc.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța box Alexandru Buleu, învins în optimi la Europene de favoritul categoriei. „Viitorul îți aparține!“

20 Apr 2024 740

Handbal Victorie în deplasare cu Potaissa Turda și CSM Constanța s-a calificat în sferturile Cupei României

20 Mar 2024 895

Sondaje de opinie Peste 70% dintre participanții la sondaj nu cred că România va adera la Schengen și pe cale terestră în 2024!

21 Jan 2024 1068

BTA 38% dintre bulgarii dintr-un studiu global sunt pesimişti faţă de 2024, alţi 18% - optimişti

01 Jan 2024 737

CSM Constanța „Pentru România!“, a strigat Elena Zaharia, după ce a învins-o pe japoneza Rin Mende la Campionatul Mondial

02 Dec 2023 1103

Tenis de masă CSM Constanța s-a calificat în sferturile ETTU EuroCup Women

16 Nov 2023 840

Baschetbalistele de la CSM Constanța s-au calificat în sferturile Cupei României (GALERIE FOTO)

07 Oct 2023 1006

Gânduri frumoase pentru elevi Bogdan Huțucă, deputat PNL - „Educația este cea mai bună trambulină spre o carieră de succes"!

11 Sep 2023 733

Liga a 4-a Constanța 2023/2024 Fotbalist nigerian la Viitorul Cobadin. Transferat și un jucător care a evoluat în Germania (GALERIE FOTO)

16 Aug 2023 3572

Tenis de masă Medalie pentru fetele de la LPS „Nicolae Rotaru“ la Naționalele de juniori Under-13

15 May 2023 1822

Horoscop Este rost de câștiguri importante la debutul acestei săptămâni

10 Apr 2023 1325

Reuven Azar, Ambasador al Israelului în România – „Considerăm că orașul Constanța poate deveni un hub în Marea Neagră”

30 Mar 2023 1138

Eliza Samara a rămas cu o victorie uriașă la Singapore, contra campioanei olimpice, și cu un alt meci memorabil, cu Margaryta Pesotska

16 Mar 2023 1708

Fotbalistele de la Farul Constanța s-au calificat în sferturile Cupei României

13 Mar 2023 1411

#ConstanțaEsteBine 7.03.2023 Matematica lunii martie

07 Mar 2023 1365