Anunțuri 25 mai 2016

Cu durere în suflet, familia Ștefănescu Sorin anunță decesul celei care a fost Cornelia Catz, mamă și bunică iubitoare. Slujba religioasă are loc la Biserica Sf. Paraschiva, astăzi, ora 12.30, iar înhumarea la Cimitirul Central. 

Cu regrete în suflete, nepoții Florea Răzvan, Oana și Ștefăneascu Dragoș anunță trecerea în neființă a iubitei lor bunici Cornelia Catz. O vom păstra veșnic în inimile noastre! Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Central astăzi, la ora 12.30. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Rusu George Marius își exprimă regretul profund pentru dispariția fulgerătoare a celei ce a fost Cornelia Catz și este alături de familia îndoliată. Regrete eterne!

Directorul General al SC Tonis Trade, Eugen Petica, este alături de dl. Ștefănescu Sorin, greu încercat de trecerea în eternitate a mamei sale. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Persoanlul SC Tonis Trade este alături de șeful Ștefănescu Sorin și își exprimă condoleanțele pentru trecerea în eternitate a mamei. Viața noastră este în mâinile Domnului și El singur hotărăște clipa întoarcerii acasă a fiecăruia dintre noi. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Cu sufletele îndurerate, familia Popa Iulian este alături de familia Ștefăneascu Sorin în greaua suferință pricinuită de decesul mamei Cornelia Catz. Vei rămâne veșnic în sufletele noastre!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anunțuri 3 martie 2016

03 Mar 2016 1884