Consiliul Județean Tulcea, în doliu „A fost un om pentru care administrația era o a doua casă“


  • Un veritabil om de administrație, Vasile Strat a fost, preț de aproape un deceniu, coloana vertebrală a Executivului județean tulcean.
  • În cele patru mandate de consilier județean, unul de vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea și două de administrator public al județului Tulcea, Vasile Strat a fost cel care a gestionat, impecabil, administrarea financiară a județului nostru.
Colegii din Consiliul Județean Tulcea deplâng trecerea la cele sfinte a celui care a fost Vasile Strat, administrator public al județului Tulcea.

Un veritabil om de administrație, Vasile Strat a fost, preț de aproape un deceniu, coloana vertebrală a Executivului județean tulcean. În cele patru mandate de consilier județean, unul de vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea și două de administrator public al județului Tulcea, Vasile Strat a fost cel care a gestionat, impecabil, administrarea financiară a județului nostru.

Ambiția, seriozitatea și devotamentul față de administrația publică au fost principalele repere care au definit activitatea domnului Vasile Strat în cadrul Executivului județean.

Apreciat de colegi și de partenerii instituționali, Vasile Strat va rămâne în amintirea tuturor drept un profesionist în domeniu și un om de înaltă ținută morală, întotdeauna alături de oamenii care i-au solicitat ajutorul.

Un om deschis, echilibrat, un bun organizator, Vasile Strat a lăsat multă durere și întristare în rândul celor care l-au cunoscut.

„Este un moment extrem de dificil pentru mine, întrucât astăzi am pierdut nu numai un coleg, dar și un foarte bun prieten. Dincolo de calitățile sale incontestabile din punct de vedere profesional, Vasile Strat a fost întotdeauna un bun prieten, un coleg de încredere, un om sincer și devotat.

A fost un OM pentru care administrația era o a doua casă, un om pentru care activitatea în slujba cetățenilor a primat în fața problemelor personale. A fost un om căruia, cu siguranță, îi vom simți lipsa și sprijinul. Dumnezeu să îl odihnească în pace!“, a transmis Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Participare activă în Tulcea. Cetățenii sunt invitați să-și propună și să voteze proiectele de interes județean

25 Mar 2024 374

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, candidează pentru un nou mandat

23 Mar 2024 442

Licitații Tulcea Mega Edil SRL, peste 16,07 milioane de euro de la Consiliul Județean Tulcea, prin licitație deschisă! Va întreține drumurile din Est și Vest (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 492

A XIII-a ediție a concursului național de matematică „Laurențiu Panaitopol“, organizat de Colegiul Național „Spiru Haret“ Tulcea

16 Mar 2024 459

„Alături de tine pentru alegerea meseriei“, acțiune organizată de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea

08 Mar 2024 499

Bugetarea participativă, demarată la Consiliul Județean Tulcea

19 Feb 2024 416

Prețul a crescut cu 10% Modificări în cadrul contractului ce prevede lucrări de eficientizare energetică a Spitalului Județean Tulcea (DOCUMENT)

15 Feb 2024 679

Județul Tulcea, prezent cu un stand dedicat la Târgul Național de Turism al României, ediția de primăvară

15 Feb 2024 521

Valoarea contractului privind reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Tulcea, majorată cu 10% (DOCUMENT)

07 Feb 2024 805

Licitații Tulcea S-a constituit o asociere bursieră pentru achiziţionarea de gaze naturale și energie electrică (DOCUMENT)

03 Feb 2024 667

Licitații Tulcea Consiliul Județean, achiziție de echipamente de uz medical, în proiectul „Infrastructură de sănătate transfrontalieră“ (DOCUMENT)

19 Nov 2023 693

Consiliul Județean Constanța Județul Constanța, gazda evenimentelor organizate cu prilejul Zilei Dobrogei!

15 Nov 2023 832

Ședință solemnă a CJ Constanța și CJ Tulcea cu ocazia Zilei Dobrogei (GALERIE FOTO+VIDEO

14 Nov 2023 1077

Consiliul Județean Tulcea achiziționează echipamente IT (DOCUMENT)

10 Aug 2023 1170

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Vasile Rizea, consilier județean PRO România (DOCUMENTE)

30 Jul 2023 1148