Doliu în lumea cinematografiei. O celebră actriță premiată cu Oscar pentru rolul dintr-un film celebru, ne-a părăsit

Deces, foto: pexels Actriţa americană Louise Fletcher, care a câştigat un premiu Oscar pentru rolul interpretat în filmul din 1975 "One Flew Over the Cuckoo's Nest" ("Zbor deasupra unui cuib de cuci"), a murit la vârsta de 88 de ani, a anunţat vineri seară agenţia Associated Press, citată de Reuters.

Artista americană a murit în somn în prezenţa membrilor familiei sale în reşedinţa ei din Montdurausse, o localitate din sudul Franţei, a dezvăluit agentul ei, David Shaul, care nu a precizat cauza decesului.

Andrew Bick, unul dintre cei doi fii ai actriţei, a declarat pentru The Hollywood Reporter că Louise Fletcher a murit vineri din cauze naturale. Celebra actriţă fusese diagnosticată de două ori cu cancer, însă a ieşit de fiecare dată învingătoare din lupta cu această boală., scrie Agerpres.ro. 

Maniera în care a interpretat acel personaj de film a fost atât de memorabilă, încât platforma de streaming Netflix a realizat în 2020 un serial intitulat "Ratched", care prezintă prima parte a vieţii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală devenită răufăcătoare.

Estelle Louise Fletcher s-a născut pe 22 iulie 1934 şi a fost al doilea copil într-o familie cu patru copii. S-a căsătorit cu producătorul Jerry Bick la începutul anilor 1960, cu care a avut doi fii, John şi Andrew. Louise Fletcher şi Jerry Bick au divorţat în 1977.

Sursa video: Youtube/ ladyvee7110

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.