Poliția Română, în doliu S-a stins din viață, răpus de covid 19, poliţistul care a participat la prinderea ucigașului Mihaelei Runceanu

  • Colonelul Costică Ionescu, fost polițist la Serviciul Omoruri, s-a stins brusc.
  • A apărut în platoul de la Sinteza zilei, când s-a dezbătut cazul de la Onești.
Ofițerul a participat inclusiv la prinderea ucigașilor Mihaelei Runceanu și Ioan Luchian Mihalea.

Sorin Ovidiu Bălan mi-a dat o veste foarte tristă, foarte tristă. A murit în spital, de Covid, un polițist adevărat, profesionist excepțional. Colonelul Costică Ionescu, fost polițist la Serviciul Omoruri, s-a stins brusc. Avea 65-66 de ani.

Îl cunosc mulți-mulți polițiști judiciariști din generația veche, jurnaliști de investigație (câți am mai rămas din cei care băteam coclaurile pe la diverse cazuri), procurori cu state vechi. Îl știți și unii dintre voi, căci a apărut în platoul de la Sinteza zilei, când s-a dezbătut cazul de la Onești.

Atunci s-a luat nițel în gură cu Mircea Badea fiindcă era amărât de cât de prost acționează azi mulți polițiști, mai ales șefii de la comandă.

Dumnezeu să te aibă în pază, Costică Ionescu!

Florin Ionescu, îmi pare teribil de rău pentru pierderea fratelui tău și îți doresc să treci cu bine peste încercarea asta., scrie Simona Ionescu, redactor șef al al cotidianului Evenimentul zilei,  pe pagina ei de socializare.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.