Sportul constănțean, în doliu! Un multiplu campion, răpus de coronavirus. Avea doar 46 de ani

  • Multiplu campion și fost luptător legitimat la Farul și CS Dinamo, Claudiu Pătrașcu a murit ieri la vârsta de 46 de ani.
Multiplu campion și fost luptător legitimat la Farul și CS Dinamo, Claudiu Pătrașcu a murit ieri la vârsta de 46 de ani. Acesta s-a stins din viaţă după ce a luptat zile în şir cu acest virus nemilos.

FRL își exprimă regretul față de pierderea unui fost luptător, Claudiu Pătrașcu. Un sportiv de excepție care a activat la CS Dinamo București și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere. Din păcate, acesta a pierdut cea mai importantă luptă. Federația Romană de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească! , este mesajul transmis pe pagina de Facebook de Federatia Romana de Lupte (FRL).

Fostul luptător Claudiu Patrascu a incetat din viață la vârsta de 46 de ani.

Multiplul campion roman a fost rapus de noul coronavirus, fiind internat in spital, la Constanța, de mai multa vreme. In urma cu o saptamana, fostul sportiv care a fost legitimat la Farul si Dinamo scria pe pagina personala de Facebook ca lupta cu virusul este groaznica.

"A 12-a zi la aparatele ATI-ului. Offf, e groaznic, rugati-va pentru viata mea!" a fost mesajul transmis de pe patul de spital.

În aceasta dimineață, oficialii Federatiei Romane de Lupte au anuntat că Claudiu Pătrașcu s-a stins din viață.
 

Un alt coleg, tată, prieten, camarad, Claudiu Pătrascu,de 46 de ani, din cadrul Poliției Transporturi Constanța, a fost răpus de Covid în această seară, după aproape 2 săptămâni de la internare și după o mobilizare exemplară a prietenilor și colegilor pentru a dona plasmă și sânge, care să îl ajute pe Claudiu să ajungă cât mai repede acasă, lângă familie.

În urma lui a rămas o soţie sfâșiată de durere şi două fetițe, colegi și prieteni înmărmuriți de această veste.

Este dovada clară că poliţiştii, prin natura misiunilor pe care le desfăşoară, sunt printre cei mai expuşi la infectarea cu SARS COV2.
Drum lin către îngeri, camarade !

Condoleanțe familiei îndurerate !


"Dragi prieteni, va anunț cu tristețe că soțul meu Claudiu Patrascu a pierdut lupta cu viata. Corpul neînsuflețit va fi depus la casa mortuara Drăghici. Înmormântarea va avea loc miercuri la cimitirul Viile noi. Va multumesc pentru toate mesajele de condoleante si încurajare." Pătrașcu Oana., este postarea de pe pagina de Facebook a lui Narciz Bejinariu


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa. Fostul poliţist şi campion la lupte S-au scurs şase luni de la moartea, la numai 46 de ani, a lui Claudiu Pătraşcu

07 Jun 2021 4802

Polițistul constănțean Claudiu Pătrașcu este înmormântat azi cu onoruri militare

09 Dec 2020 12157

Fetiţa căpitanului SSC Farul, Florin Pătraşcu, a fost creştinată „Să vă facă viaţa o sărbătoare!” (video)

22 Sep 2016 5418