Unul dintre cei mai vechi politicieni locali, Constantin Avătavului s-a stins, astăzi, din viață!

 Este doliu în PNL Constanța. A plecat la Domnul unul dintre cei mai vechi oameni politici, fost secretar al PDL Constanta.

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța a transmit un mesaj de condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat pe Constantin Avătavului.

„Îmi e greu să mă gândesc că nu mai este printre noi. S-a stins prietenul nostru bun, nea Costică Avătavului din Eforie. A plecat prea repede, grăbit, lăsând în urma sa un gol imens.
Este o pierdere dureroasă pentru noi, cei care îl cunoşteam, căci a fost un om care știa să facă haz de necaz, o persoană pozitivă. A fost un om care a știut să fie prieten, să ofere sprijin și să ne fie alături în momente dificile.
Îl vom păstra în amintirile noastre pentru toate lucrurile minunate pe care le-a făcut pentru familie și pentru cei din jur.
În aceste momente grele, împărtășesc durerea familiei și sunt alături de ei, de aceea le doresc să aibă puterea să treacă peste acest moment atât de greu și crunt.
Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l ierte!
Drum lin, nea Costică!"

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.