Adriana Rusnac, comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)


 
• Adriana Rusnac este comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Adriana Rusnac a înscris două autoturisme.
• Ca interese, Adriana Rusnac a menționat calitatea de membru în Sindicatul Național al Gărzii de Mediu.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Adrianei Rusnac, comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 10 mai 2022, Adriana Rusnac a menționat că, împreună cu familia, deține două autoturisme, unul marca Dacia, an de fabricație 2011, iar celălalt - Toyota, an de fabricație 2012, ambele fiind dobândite prin contract de vânzare - cumpărare.
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Adriana Rusnac a înscris venituri din salarii și din alte surse, astfel: din salarii - Adriana Rusnac - 48.587 lei (comisar la Garda Națională de Mediu); Vasile Rusnac, soțul ei - 34.422 lei (profesor la Liceul Teoretic „George Emil Palade“ Constanța) și 13.686 lei (profesor la Liceul Tehnologic Pontica din Constanța); din alte surse - alocațiile celor doi copii, a câte 2.916 lei.  
 
Adriana Rusnac a declarat ca interese calitatea de membru în Sindicatul Național al Gărzii de Mediu.
 

În declarația de avere înregistrată pe 20 mai 2021, tot în calitate de comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, Adriana Rusnac a menționat cele două mașini, dar și un credit la Garanti Bank, în valoare de 46.300 lei, contractat în anul 2019 și scadent în 2024. Veniturile anuale declarate au fost: 49.305 lei (Adriana Rusnac - comisar la GNM - CJC); 31.920 lei (profesor la Liceul Teoretic „George Emil Palade“ Constanța) și 16.080 lei (profesor la Liceul Tehnologic Pontica din Constanța) - Vasile Rusnac; 3.976 lei - alocațiile celor doi copii.
  
Ca și în declarația depusă în 2022, Adriana Rusnac a precizat ca interese prezența, în calitate de membru, în Sindicatul Național al Gărzii de Mediu.    

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Adrianei Rusnac.
 
Citește și:
 
Anca - Florina Paraschiv, comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declaraţie de avere Adriana Rusnac, comisar la Garda Naţională de Mediu - Comisariatul Judeţean Constanţa (documente)

27 Apr 2021 2308

În ciuda veniturilor în continuă creştere Un comisar al Gărzii de Mediu Constanţa deţine doar un automobil Dacia (documente)

03 Jul 2014 3171