Adriana Teodora Câmpenau, președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța deține o mașină și trei apartamente (documente) 
  • Adriana Teodora Câmpenau, președinte al Consiliului de Administrație al  Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Constanța, deține o mașină și trei apartamente. 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Adriana Teodora Câmpenau, președinte al Consiliului de Administrație al   Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al  Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 22 februarie 2021, Adriana Teodora Câmpenau a menționat că deţine împreună cu familia trei apartamente şi o casă de locuit, dar și un autoturism.
 
Conform datelor înscrise în document, unul dintre apartamente (în suprafață de 57.04 metri pătrați) a fost dobândit prin cumpărare, în 2011, titular 50% Adriana Teodora Câmpeanu și 50% Jarnea Daniel.
 
Celălat apartament (în suprafață de 44,32 metri pătrați) a fost dobândit prin moștenire, în 2020, titular  fiind Adriana Teodora Câmpeanu.
 
Un alt apartament deținut (în suprafață de 75,09 metri pătrați) a fost dobândit prin moștenire, în 2020, titular fiind 25% Adriana Teodora Câmpeanu și 75% Elena Câmpeanu.
 
Casa de locuit a fost dobândită prin moștenire, în anul 2020, în suprafață de 123 metri pătrați, titular fiind Adriana Teodora Câmpeanu.
 

Autoturismul, marca Renault Symbol, an de fabricaţie 2005, a fost dobândit prin moștenire.
 
La capitolul „Active financiare", Adriana Teodora Câmpenau deține un cont curent la BRD Sucursala Ovidiu, deschis în anul 2018, și fonduri de investiții sau echivalente, la BRD Simfonia, deschise în 2019.

 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Adriana Teodora Câmpeanu a menţionat venituri din salarii (moneda nefiind precizată), astfel: 97566 – medicină dentară, de la  Primăria orașului Năvodari; venituri din alte surse- Primăria Constanța: AJPIS Constanța, indemnizație specialist, consilier local indemnizație specialist-12.410, AJPIS Constanța, titular Jarnea Câmpeanu Sofya-1536, alocație și AJPIS Constanța, titular Jarnea Câmpeanu Bogdan-1536, alocație.
 
În declarația de interese, completată în data 01.02.2021, Adriana Teodora Câmpeanu a menționat calitatea de președinte al Asociației Sofya Tomitană și membru în Cadrul Colegiului Medicilor Stomatologi din România- membru în cadrul Sindicatului Sanitas Constanța, în cadrul Partidului Național Liberal –președinta Organizației Organizației Femeilor liberale-municipiul Constanța, secretar regional în cadrul Organizației Naționale a Femeilor Liberale, membru al Biroului Politic Local Municipal PNL Constanța și vicepreședinta Ligii Aleșilor Locali, județul Constanța-PNL.
   
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Adrianei Teodora Câmpeanu.  


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Medicul care i-a salvat viața pacientului Chițac îl acuză pe edilul Chițac de faptul că pune bețe în roate reluării activității Spitalului de Infecțioase. Iar în timpul astă mor oameni!

18 Oct 2021 4198

Editorial Incendiu la ATI Covid Constanța. Suntem datori să nu uităm. Dar, vai, tocmai am făcut-o!

13 Oct 2021 2642

Iohannis – „Medicii au toată admirația și considerația mea“ O săptămână de la tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța (video)

08 Oct 2021 1152

ZIUA LIVE. „Mi s-a luat dreptul să aflu dacă mama mea, până la urmă, se făcea bine“

07 Oct 2021 929

Incendiu ATI Covid Constanța Încă un pacient a decedat! Avea 40 de ani și era fără comorbidități!

06 Oct 2021 3027

Una dintre victime, înmormântată „Nu mai pot face nimic pentru mama mea! Mă duc să îmi iau rămas bun de la ea“ (video)

06 Oct 2021 1250

Care este starea de sănătate a victimelor incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

05 Oct 2021 723

ZIUA LIVE. Incendiul de la ATI Covid Constanța, tragedia pe care nu avem voie să o uităm!

05 Oct 2021 925

LIVE TEXT. Incendiu la Terapie Intensivă Covid Constanța Una dintre paciente, condusă pe ultimul drum, la Mircea Vodă. „Stăteam afară ca niște nenorociți! A fost calvarul vieții noastre!“ (galerie foto+video)

05 Oct 2021 1521

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța Bilanțul victimelor a crescut la 9. „Personalul se luptă intens pentru fiecare pacient”

05 Oct 2021 1221

Filmul tragediei de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Câți pompieri au intervenit și în cât timp a fost stins incendiul (video)

05 Oct 2021 748

Încă o persoană a decedat în această noapte, în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Ce spune prefectul Silviu Coșa (video)

05 Oct 2021 1561

O nouă înmormântare în urma incendiului de la ATI Covid Constanța. Comuna Mircea Vodă, în doliu!

05 Oct 2021 1296

Ce a discutat primarul Vergil Chițac cu medicii Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Când și cum se redeschide spitalul

04 Oct 2021 1131

Care este starea celor răniți în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

04 Oct 2021 760