Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Corina Cătălina Petre deţine mai multe terenuri şi case (documente)

Corina Cătălina Petre, referent economist la SN Aeroport Internaţional Mihail Kogălniceanu, deţine, potrivit declaraţiei de avere completate la data de 9 iunie 2016, două terenuri în intravilanul localităţii Eforie Sud, în suprafaţă totală de aproximativ 190 de metri pătraţi. De asemenea, ea mai are o parte dintr-un teren amplasat în Constanţa, în suprafaţă de 34 de metri pătraţi, dobândit în anul 2013, prin moştenire.
 
Corina Cătălina Petre mai are, potrivit declaraţiei de avere din 2016, un apartament în Bucureşti, în suprafaţă de 49 de metri pătraţi, din 2009, un apartament în Eforie, în suprafaţă de 58 de metri pătraţi, din anul 1998, o casă în Eforie, în suprafaţă de 100 de metri pătraţi. În acelaşi document se mai arată că, din anul 2013, Corina Cătălina Petre are o parte dintr-un apartament în suprafaţă de 76,84 de metri pătraţi, dobândit prin moştenire.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate la 9 iunie 2016, Corina Cătălina Petre are în conturi aproximativ 11.000 de euro, sume în lei, precum şi acţiuni la SC Petroconst SA şi SC Deria Cont SRL.
 
În secţiunea destinată veniturilor salariale anuale, Corina Cătălina Petre a consemnat salariul de 34.977 de lei de la AIMK şi suma de 2.400 de lei de la SC Serra Ivas SRL Constanţa. Corina Cătălina Petre a înregistrat venituri din activităţi independente - expert contabil şi mediator, respectiv 42.355 de lei, dar şi venituri din cedarea folosinţei bunurilor (chirie) - 2.000 de lei.
 
În declaraţia de avere completată la data de 15 iunie 2017, Corina Cătălina Petre a consemnat terenurile intravilane în Eforie, Constanţa şi în Bucureşti, apartamentele din Eforie şi Bucureşti, precum şi casa din Eforie. În secţiunea destinată conturilor şi depozitelor bancare, Corina Cătălina Petre a menţionat suma totală de aproximativ 82.000 de lei şi aproximativ 28.600 de euro. Tot în declaraţia de avere completată la data de 15 iunie 2017, Corina Cătălina Petre a notat că deţine acţiuni / părţi sociale la SC Petroconst SA şi SC Deria Cont SRL.
 
Mai departe, în secţiunea destinată veniturilor salariale anuale, Corina Cătălina Petre a menţionat salariul de la AIMK - 42.975 de lei şi suma de 1.682 de lei de la SC Serra Ivas SRL Constanţa. Veniturile din activităţi independente - expert contabil şi mediator - au însumat 2.520 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Corinei Cătălina Petre, referent economist la SN Aeroport Internaţional Mihail Kogălniceanu.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.