Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Dimu Liuta, şef Serviciu Aprovizionare, deţine, cu familia, un teren, o casă şi un autoturism (documente)

Dimu Liuta, şef Serviciu Aprovizionare în cadrul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, a menţionat la rubrica „Bunuri imobile - terenuri“ a declaraţiei de avere aferente anului 2016 (înregistrată pe 14 iunie 2017) un teren intravilan în Constanţa în suprafaţă de 250 de metri pătraţi, dobândit în 2005, prin donaţie, proprietar fiind Mihaela Liuta, soţia lui Dimu Liuta.
 
La categoria „Bunuri imobile - clădiri“, este trecută o casă de locuit cu suprafaţa de 380 de metri pătraţi, construită în 2008, coproprietari (cu ½ cotă parte) fiind Dimu Liuta şi Mihaela Liuta.
 
În declaraţia de avere aferentă anului 2016 este menţionat şi un autoturism Skoda Octavia, an de fabricaţie 2011, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat (potrivit art. 41 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare), sunt trecute sumele (provenite din salarii): 48.189 de lei (bani încasaţi de Dimu Liuta de la SN AIMK Constanţa SA, ca şef serviciu), 57.445 de lei (venitul Mihaelei Liuta, ca şef serviciu la Primăria Municipiului Constanţa) şi 1.008 lei (alocaţia copilului).
 
În declaraţia de avere aferentă anului 2015, înregistrată pe 24 mai 2016, sunt menţionate veniturile anuale încasate: Dimu Liuta (şef serviciu SN AIMK SA) - 46.659 de lei, Mihaela Liuta (şef serviciu Primăria Municipiului Constanţa) - 41.115 lei, Costin Liuta - 756 de lei (alocaţie).
 
În declaraţia de interese aferentă anului 2015 (înregistrată pe 24 mai 2016), Dimu Liuta a menţionat calitatea de membru al Sindicatului Independent al angajaţilor SN AIMK Constanţa SA, care nu mai apare în declaraţia aferentă anului 2016 (înregistrată pe 14 iunie 2017).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Dimu Liuta. 
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.