Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Dorina Paraschiv, şef Serviciu Financiar, deţine două terenuri în judeţul Buzău (documente)

Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2016, Dorina Paraschiv, şef Serviciu Financiar în cadrul Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, deţine un teren agricol de 1,1 hectare, moştenit în anul 2004, precum şi un teren intravilan de 0,435 mp, cumpărat în anul 2009. Ambele terenuri sunt situate în comuna Cilibia, judeţul Buzău.
 
Dorina Paraschiv nu are alte bunuri imobile, dar nici bunuri mobile. De asemenea, în declaraţia de avere nu apar bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În conturi bancare, Dorina Paraschiv deţine suma de 56.245 de lei.
 
În anul 2014, Dorina Paraschiv a încasat suma de 75.117 lei de la Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu. Din declaraţia de interese completată în luna iunie 2017, aflăm că Dorina Paraschiv nu este asociată la nicio societate comercială.
 
Cele două terenuri menţionate apar şi în declaraţia de avere completată în luna mai a anului 2016. În anul fiscal 2015, Dorina Paraschiv a obţinut suma de 46.277 de lei de la Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate de Dorina Paraschiv, şef Serviciu Financiar în cadrul Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 03 iunie 2021

04 Jun 2021 2455

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 24 septembrie 2018

25 Sep 2018 3282