Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Emanuel Roiu are o motocicletă, o casă şi un credit pe 20 de ani! (documente)

Emanuel Petruţ Roiu este şeful Serviciului Privat de Situaţii de Urgenţă din cadrul SN Aeroport Internaţional Mihail Kogălniceanu. Potrivit declaraţiei de avere, acesta deţine împreună cu soţia un teren intravilan şi o casă, dobândită prin programul „Prima Casă“ în anul 2011, dar şi o motocicletă Peugeot. Familia Roiu are şi un credit bancar scadent în anul 2041, în valoare de 57.000 de euro.
 
În ultimul an fiscal, Emanuel Roiu a încasat venituri de aproximativ 69.000 de lei, în timp ce soţia, Nicoleta, şi ea angajată a SN Aeroport Internaţional Mihail Kogălniceanu, a încasat în ultimul an fiscal puţin peste 2.000 de lei. Alocaţiile copiilor se ridică la 2.000 de lei anual.
 
Emanuel Roiu este şi asociat, dar şi administrator la societatea comercială Sandrelli SRL, de unde ridică un venit de 1.500 de lei. Totodată, acesta este şi membru în Sindicatul Liber din cadrul SN Aeroport Internaţional Mihail Kogălniceanu.

Potrivit declaraţiilor de avere şi de interese, Emanuel Roiu, a „scăpat“ în 2016 de un autoturism Fiat Punto, dar şi de un cont de 73.000 de lei, care nu se mai regăsesc în declaraţiile completate în 2017.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale şefului Serviciului Privat de Situaţii de Urgenţă de la SN Aeroport Internaţional Mihail Kogălniceanu. 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Emanuel Roiu, liderul sindicatului, a dat în judecată Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“

11 Jan 2017 2210

Emanuel Roiu, şeful sindicatului de la Aeroportul „Mihail Kogălniceanu“, contestă decizia de concediere

27 Aug 2015 2379