Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Georgiana Tîrpe, auditor intern, deţine o maşină şi jumătate dintr-un teren şi dintr-un apartament (documente)

Georgiana Tîrpe, auditor intern la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, a menţionat la rubrica „Bunuri imobile - terenuri“ a declaraţiei de avere aferente anului 2016 (înregistrată pe 15 mai 2017) un teren intravilan, în suprafaţă de 19 metri pătraţi, dobândit în 2016, prin vânzare-cumpărare, la care are cotă parte 1/2.
 
La categoria „Bunuri imobile - clădiri“, este trecut un apartament în Constanţa (în suprafaţă de 45 de metri pătraţi, dobândit în 2016, prin vânzare-cumpărare), cota-parte fiind de asemenea ½.
 
În declaraţia de avere aferentă anului 2016 este menţionat şi un autoturism Land Rover, an de fabricaţie 2005, obţinut prin cumpărare.
Auditorul intern de la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu a declarat şi un credit de 21.000 de euro, contractat în anul 2015 la BCR şi scadent în 2020.
 
La capitolul „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat“ (potrivit art. 41 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare), sunt trecute sumele (toate obţinute de Georgiana Tîrpe): 46.118 lei - venituri din salarii la funcţia de bază - contract individual de muncă, 12.000 de lei şi 679 de lei - venituri din salarii în afara funcţiei de bază (de la SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA) şi 1.920 de lei - contabil (de la CAR Aeroportul Internaţional Constanţa, localitatea Mihail Kogălniceanu).
 
La acelaşi capitol, în declaraţia de avere aferentă anului 2015 (înregistrată pe 18 mai 2016), venitul anual încasat de Georgiana Tîrpe a fost alcătuit din sumele: 36.588 de lei - venituri din salarii la funcţia de bază - contract individual de muncă, 12.000 de lei - venituri din salarii în afara funcţiei de bază - secretar Consiliu de Administraţie, 892 de lei - venituri din salarii în afara funcţiei de bază - secretar Comitet de audit (de la SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA) şi 1.920 de lei - contabil (de la CAR Aeroportul Internaţional Constanţa, localitatea Mihail Kogălniceanu).
 
Atât în declaraţia de interese aferentă anului 2015 (înregistrată pe 18 mai 2016), cât şi în cea pe 2016 (înregistrată pe 15 mai 2017), Georgiana Tîrpe a declarat calitatea de administrator la SC Ac Acro Cons SRL.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Georgianei Tîrpe.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.