Atena Fătu, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)


• Atena Fătu este șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Atena Fătu a înscris un apartament, două clădiri incluse la secțiunea „alte categorii de bunuri imobile“, un autoturism, dar a menționat și un credit bancar.
• Atena Fătu nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Atenei Fătu, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 14 aprilie 2022, Atena Fătu a menționat că, împreună cu familia, deține un apartament în municipiul Constanța, două proprietăți incluse la secțiunea „alte categorii de bunuri imobile“ (în orașul Ovidiu) și un autoturism.
 
Potrivit documentului, apartamentul, care are suprafața de 78 de metri pătrați, a fost dobândit în anul 1998, prin contract de vânzare-cumpărare, iar coproprietari, cu 50% cotă parte, sunt Atena Fătu și Ion Fătu (soțul acesteia).
 
Cei doi apar, în calitate de coproprietari (cu 50% cotă parte) și la cele două „alte categorii de bunuri imobile“ (de la Ovidiu). Primul dintre bunuri a fost dobândit în 2017, prin contract de vânzare-cumpărare, și are 500 de metri pătrați. Despre celălalt, în suprafață de 373 de metri pătrați, se menționează că a fost dobândit în 2019, prin moștenire.
 
Autoturismul este marca Ford Mondeo, an de fabricație 2003 și a fost achiziționat prin contract de vânzare-cumpărare.

 
Atena Fătu a înscris în declarația de avere și un credit bancar, în valoare de 80.000 de lei, contractat la Raiffeisen Bank Romania, în 2017, și scadent în 2022.
 

La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Atena Fătu a înscris veniturile din salarii și din pensii, astfel: 87.402 lei (Atena Fătu - salariu de la DGASPC Constanța), 48.000 lei (Ion Fătu - pensie).
 
Atena Fătu nu a declarat interese.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere înregistrată pe 20 mai 2021, completată pe 13 mai 2021 în calitate de șef serviciu la DGASPC Constanța, Atena Fătu, domiciliată în Ovidiu, a menționat două terenuri intravilane la Ovidiu, apartamentul din Constanța, autoturismul Ford Mondeo și creditul de la Raiffeisen Bank.   
 
După cum se arată în document, unul dintre cele două terenuri, de 490 de metri pătrați, a fost cumpărat în 2017, coproprietari, cu cotă parte 1 / 2, fiind soții Fătu. În ce privește celălalt teren, în declarație s-a înscris că are 373 de metri pătrați și a fost dobândit în 2019, prin moștenire, proprietar fiind Ion Fătu.
 
Veniturile anuale ale familiei Fătu aferente acestei declarații cuprind: salariile soților Fătu - 80.351 (monedă neprecizată) - Atena Fătu (de la DGASPC Constanța); Ion Fătu - de la SC Uzina Termoelectrică Midia SA (valoare anonimizată); pensia lui Ion Fătu - 39.576 (monedă neprecizată).
 
Ca interese, Atena Fătu a menționat calitatea de membru în Sindicatul „Familia“ - DGASPC Constanța. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Atenei Fătu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Mihaela Ristea, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.