Avere și Interese. Cristian Gheorghiu, șef serviciu Investiții în cadrul Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cristian Gheorghiu, Șef serviciu Investiții de specialitate la Consiliul Județean Constanța
  • Gheorghiu a venit în Consiliul Județean de la Compania Municipală Dezvoltare Durabilă București SA
  • Inițial a ocupat o funcție de consilier superior, iar recent a câștigat concursul de șef serviciu Investiții

  • Gheorghiu deține două terenuri intravilane în Tulcea și Constanța, dobândite prin moștenire, cel din Tulcea împreună cu Ion Banciu, un apartament în Constanța de 44 mp, tot moștenit dar și un autoturism, an de fabricație 1995 achiziționat prin contract de vânzare-cumpărare

  • Precizăm că în declarația completată în 2021 nu apare autoturismul Mercedes-Benz, vezi secțiunea „documente”

  • Angajatul CJC este posesor de bijuterii în valoare de 6.000 de euro

  • Anul trecut ca inspector superior a încasat de la Consiliul Județean salarii de 52.650 lei iar de la fostul loc de muncă  - Compania Municipală Dezvoltare Durabilă București SA suma de 28.900 lei

  • Gheorghiu este și om de afaceri, potrivit declarației de interese, fiind asociat și administrator la Com Teh Industries SRL, firma care anul trecut a declarat cifră de afaceri 0 și datorii de peste 300.000 lei


 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cristian Gheorghiu, Șef serviciu Investiții de specialitate la Consiliul Județean Constanța.

Gheorghiu a venit în Consiliul Județean  de la Compania Municipală Dezvoltare Durabilă București SA.

Inițial a ocupat o funcție de consilier superior, iar recent a câștigat concursul de șef serviciu Investiții.

Potrivit declarației de avere din 17.05.2022, Gheorghiu deține două terenuri intravilane în Tulcea și Constanța, dobândite prin moștenire, cel din Tulcea împreună cu Ion Banciu, un apartament în Constanța de 44 mp, tot moștenit dar și un autoturism, an de fabricație 1995 achiziționat prin contract de vânzare-cumpărare.

Precizăm că în declarația completată în 2021 nu apare autoturismul Mercedes-Benz, vezi secțiunea „documente”.

Angajatul CJC este posesor de bijuterii în valoare de 6.000 de euro.

Cristian Gheorghiu are și două credite, scadente în 2025, unul de 8.390 lei și un al doilea de 29.000 lei, făcut în 2021, cel mai probabil după completarea declarației de avere pentru anul 2020, deoarece nu figurează în vechea declarație.

 
Anul trecut ca inspector superior a încasat de la Consiliul Județean salarii de 52.650 lei iar de la fostul loc de muncă  - Compania Municipală Dezvoltare Durabilă București SA suma de 28.900 lei.

Gheorghiu este și om de afaceri, potrivit declarației de interese, fiind asociat și administrator la Com Teh Industries SRL cu 20 de părți sociale a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în Constanța, pe Aleea Mălinului nr.5.

Anul trecut, firma a raportat cifră de afaceri 0, venituri de 3.750 lei, profit de 422 lei și datorii de 302 340 lei.

Potrivit www.confidas.ro, Gheorghiu mai figurează asociat cu 25% și în Sol Tech SRL cu sediul pe strada Pescarilor nr.30 în Constanța. În 2021 și această firmă a raportat zero cifră de crifă de afaceri, zero profit, zero angajați și datorii de 2.555 lei. Precizăm că SRL-ul nu apare în declarația de interese a lui Gheorghiu.

 
În secțiunea „Documente” puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Cristian Gheorghiu șef serviciu Investiții în Consiliului Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declarații de avere Eduard Ferencz, arhitect-șef al Județului Constanța (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, secretar general, UAT Cobadin (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 481

Declarații de avere Constanța Ce avere are Silvica Olteanu, secretarul general al Orașului Cernavodă? Soțul său este șef serviciu în Primăria Cernavodă (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 561

Averea și interesele secretarului general al UAT Oraș Ovidiu, Laura Elena Antonie (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 465

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Luminiței Gheorghe din cadrul ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 454

Declarații de avere Constanța Doinița Cristian, secretar general al orașului Hârșova (DOCUMENT)

03 Apr 2024 538

Achiziții publice în județul Constanța, nemenționate în declarațiile de interese. Consilierul local și „mecanismul” de succes (DOCUMENTE)

03 Apr 2024 1349

Declarații de Avere Constanța Mihai Dusu, șef formație la ABADL deține un apartament (DOCUMENT)

02 Apr 2024 626

Declarații de Avere Averea și interesele Georgetei Duduta, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENTE)

02 Apr 2024 498

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Ionel Gherase, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 465

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Gabriel Dorbica, șef compartiment la ABADL (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 566

Declarații de avere Constanța Viorel Iacob, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

29 Mar 2024 427

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 594

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 699

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 554

Declarații de avere Constanța Constantin Cerneagă, șef birou în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 886