Avere și interese Melania Tamara Covaci, șef Serviciu Catagrafie, Autorizare, Înregistrare și Evidență Informatizată la DSVSA Constanţa (DOCUMENTE)

  • Conform ultimei declarații de avere, depusă în mai 2022, Melania Tamara Covaci a declarat un teren agricol de 3 hectare, dobândit în anul 1991, la Nazarcea, prin hotărâre judecătorească
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.


În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Melania Tamara Covaci, care exercită temporar funcția publică de șef Serviciu Catagrafie, Autorizare, Înregistrare și Evidență Informatizată la DSVSA Constanţa.
 
Conform ultimei declarații de avere, depusă în mai 2022, Melania Tamara Covaci a declarat un teren agricol de 3 hectare, dobândit în anul 1991, la Nazarcea, prin hotărâre judecătorească. Totodată, la Potârnichea mai are un teren agricol de 2 hectare, dobândit în anul 2018. De asemenea, la Constanța are un apartament de 43,32 mp, dobândit prin hotărâre judecătorească în anul 1999. În 2019, a moștenit o cotă parte de 33% dintr-o casă din municipiul Constanța, care are o suprafață de 650 mp.
 
Ca vehicule, deține un autoturism marca Mercedes, fabricat în anul 2017. Nu deține alte bunuri. Ca venituri, a declarat suma de 113.536 lei de la DSVSA Constanța pentru funcția de șef serviciu.
 
Ca interese, a declarat calitatea de membru în cadrul Sindicatului Camerei Veterinarilor din Județul Constanța și membru la AGMVRO Filiala Constanța.
 
În declarația depusă în anul 2021, apar cele două terenuri agricole, cât și cele două imobile din Constanța. În schimb, pe lângă vehiculul Mercedes Benz identic din recenta declarație, apare și un autoturism marca Toyota RAV4 fabricat în anul 2002. Ca venituri, Melania Tamara Covaci a declarat suma de 95.184 lei salariul de la DSVSA Constanța.
 
În declarația din anul 2020, singura diferență este salariul, unde Melania Covaci a declarat suma de 95.119 lei.
 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Melaniei Tamara Covaci.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Citește și:

Averea şi interesele Corinei Ivanciu, director executiv adjunct la DSVSA Constanţa (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Melaniei Tamara Covaci – șef serviciu la DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

18 Jan 2024 997