Şef de proiect pentru firma soţiei Averea şefului Serviciului Proiectare al DRDP Constanţa, Relu Matei (documente)

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm cea mai recentă declaraţie de avere completată de şeful Serviciului Proiectare din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, Relu Matei.
Astfel, potrivit documentului publicat în mai 2015 - unul dintre cei mai sârguincioşi şefi ai DRDP, din acest punct de vedere - Relu Matei nu deţine bunuri imobile. Declară, în schimb, un autoturism Daewoo Nubira, fabricat în 2004. În anul 2014, a contractat un credit de 42.000 (monedă neprecizată) de la BRD, scadent în 2019. În declaraţia completată în anul anterior însă, acesta menţiona un credit de 60.000 de lei, contractat în 2008, la BRD, şi scadent în 2018. La capitolul "venituri", avem însă mai multe informaţii: de la DRDP Constanţa, Relu Matei a ridicat, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, un salariu anual de 51.172 (probabil lei). Alţi 2.508 (monedă neprecizată) a obţinut de la SC Consultant Proiect Management, în calitate de şef de proiect. Soţia sa, de la aceeaşi societate, a obţinut un venit de 5.916 lei, în calitate de administrator. Iar ca profesor la Şcoala Generală nr. 27, a obţinut un venit de doar 2.863 (probabil lei). Soţia sa a avut şi dividende, în sumă de 37.750 (probabil lei), de la aceeaşi societate pe care o administrează. Relu Matei nu declară niciun interes.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.