Averea şi interesele Cât a câştigat în 2015 de la DJST Constanţa Aneta Şerban, consilier clasa I (documente)

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Aneta Şerban, consilier clasa I superior la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa, şi-a depus declaraţia de avere şi pe cea de interese aferente anului 2015 pe 8 mai 2016. Singura menţiune din declaraţia de avere (ca şi în documentul pe anul 2014) este la rubrica „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat“, în care sunt trecute următoarele sume, ca venituri anuale încasate: 29.040 de lei (brut) - cât a încasat Aneta Şerban de la DJST Constanţa (salarii); 17.200 de lei (brut) şi 12.600 de lei (brut) - cât a primit Damian Gabriel Şerban (soţul Anetei Şerban), de la SC Ramos Global Perfect SRL, respectiv de la SC Danol SRL (salarii).
 
Pe 2014, veniturile anuale încasate declarate fuseseră: 28.800 de lei (brut) - salariul Anetei Şerban de la DJST Constanţa; 21.030 de lei (brut) - salariul, de la SC Ramos Global Perfect SRL, al lui Damian Gabriel Şerban; 400 (monedă neprecizată) - „premiere activitate sportivă“ de care a beneficiat Aneta Şerban (de la DJST Constanţa).
 
Nici pe 2014, nici pe 2015, consilierul DJST Constanţa nu a declarat interese.
Sursa foto: Google maps
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Averea şi interesele Ce venit a avut, în 2014, Aneta Şerban, consilier I la DJST Constanţa (documente)

12 Sep 2015 2681